Trouwdaginbrabant
Image default
Relatie

Een trouwerij met thema

De dag dat je gaat trouwen moet een magische dag worden. Hij is al speciaal genoeg voor jou en je geliefde maar wellicht willen jullie geen reguliere bruiloft. Dan kunnen jullie ervoor kiezen om een bruiloft te organiseren met een onderliggend thema. Er zijn thema’s die te maken hebben met de jaargetijden zoals winter wonderland rond de kerst of Halloween in oktober. Wees rust, dit zijn niet de enigste thema’s die je kan gebruiken. Er zijn veel verschillende thema’s die gedurende het hele jaar gebruikt kunnen worden. Lees hieronder welke dat zijn!

Bohemian thema

Bij een Bohemian thema staat eenvoud centraal en lijkt het een beetje Gypsy-achtig. Je kiest voor een locatie in de natuur of aan het strand, je bent totaal niet van alle glamour en tradities die rondom het huwelijk staan. Bedenk wel dat dit thema in de buitenlucht gehouden wordt, dus goed weer is een must. Bohemian kleding staat ook in het teken van enkelvoud. Voor de bruid een lange jurk met bloemetjes motief en voor de bruidegom is Bohemian chic mannen helemaal in. Denk hierbij aan een pak gemaakt van linnen in een lichte kleur zoals beige of ecru.

Een boeren thema

Bij een boeren thema gaan we echt back-to-basic. Denk aan een grote bruiloft met heel veel gasten op een boerderij waar niets chique hoeft te zijn. De decoratie voor een boerenbruiloft is heel simpel, met wat balen stro en lange tafels kom je al heel ver. Ook voor het eten hoef je niet veel moeite te doen, gewoon lekker ouderwets boerenkool met worst is meer dan genoeg. Voor de kleding hoef je natuurlijk niet als boer te gaan. Overdag draagt de bruid haar droomjurk en de bruidegom een pak. In de avond wisselen ze zich naar iets meer casual.

Een festival thema

Houden jij en geliefde van een feestje? Dan is een festival thema voor jullie! Een super dag vol met leuke bandjes, een super sfeer en foodtrucks. De vibe staat voorop, lekker relaxt is waar je voor gaat. Dit zie je ook terug in de outfits van de bruid en bruidegom. De bruid kiest voor een simpele jurk waar ze volop in kan bewegen en de bruid gaat voor een simpel overhemd, het hoeft allemaal niet zo chique. Je bent nou eenmaal op een festival!

https://www.topsuits.be/bohemian-chic-voor-mannen/