Trouwdaginbrabant
Image default
Entertainment

Stretchtent huren

Stretchtent huren

Wanneer u op zoek bent naar een oplossing om uw gasten droog of uit de zon te houden op uw evenement, dan is een stretchtent huren wellicht de beste optie voor uw evenement. Met een stretchtent kunt u uw evenement buiten houden ongeacht de weersvoorspellingen of de stretchtent is een verlenging van uw locatie binnen. De stretchtent geeft uw evenement sfeer en er zijn veel verschillende opties om de tent aan te kleden. Zo is het mogelijk om prikverlichting erbij te huren voor warme verlichting. Ook is het mogelijk om vloerdelen en een transparant doek voor de zijkanten te huren. Mocht het regenen of waaien dan blijven de gasten droog en warm. 

Stretchtent huren bruiloft

Het organiseren van een bruiloft brengt veel regelwerk met zich mee en het enige wat niet geregeld kan worden in Nederland is de zekerheid op mooi weer. Als een bruiloft in de zomer wordt gehouden dan is het ook belangrijk dat er beschutting beschikbaar is, want het kan ook erg warm zijn en dan is het fijn voor de gasten als ze uit de zon kunnen blijven. Een stretchtent huren is dan ook ideaal voor op een bruiloft. 

Hoe werkt het huren?

Via de website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. We bespreken dan met u de mogelijkheiden en wensen. Hoeveel mensen zullen er zijn? Zijn er vooral zit of staanplaatsen nodig. Dat soort zaken zijn belangrijk om over na te denken. We denken ook graag mee met de uitstraling die u wilt hebben op uw evenement, is het een traditionele bruiloft of een landelijke bruiloft. Er zijn namelijk verschillende kleuren stretchtenten te huur en we kunnen ook de extra opties bespreken die naast de stretchtent erbij gehuurd kunnen worden. Op de website staan voorbeelden van evenementen en foto’s van de stretchtenten op locatie. Zo krijgt u een beter beeld van wat u krijgt. De tenten worden allemaal op locatie opgezet en na verloop weer afgebroken. Zo houdt u voldoende tijd over om het evenement te managen. 

https://pavilionrex.nl/stretchtent-huren/