Trouwdaginbrabant
Image default
Entertainment

Stretchtent huren voor een bruiloft

Stretchtent huren voor een bruiloft

Wanneer u gaat trouwen heeft u veel dingen om te regelen, zodat het de mooiste dag van uw leven wordt. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over een oplossing om uw gasten uit de zon, regen of wind te houden. Het maakt niet uit in welke maand de bruiloft plaatsvindt want het weer in Nederland kan nogal onvoorspelbaar zijn en is het zonde als uw bruiloft letterlijk in het water valt. Gelukkig zijn er genoeg oplossing om dit te voorkomen, zo is een stretchtent huren van PavilionRex een van die oplossingen. Het huren van een stretchtent zorgt ervoor dat wanneer het warm en zonnig is de gasten in de schaduw kunnen staan. In de herfst zorgt het ervoor dat uw gasten droog en warm blijven. Zo heeft u op de dag zelf een stuk minder zorgen als alles goed geregeld is. 

Wat is een stretchtent

Een stretchtent is een overkapping die veel gebruikt wordt op festivals, evenementen en bruiloften. Het tentdoek wordt gespannen over houten tentpalen en vastgemaakt aan de grond. Zo creëer je een sfeervolle en gezellige verlenging van een ruimte binnen. De tenten zijn brandveilig en licht zodat ze veilig zijn om te gebruiken op evenementen. 

Soorten stretchtenten

Tijdens het organiseren van een bruiloft heeft u een bepaalde sfeer die u wilt uitstralen. De stretchtenten zijn er in veel verschillende soorten formaten en kleuren, waardoor er voor elk soort bruiloft een stretchtent is die past in de uitstraling van het evenement. Er zijn al stretchtenten te huur vanaf 10 personen en de grootste tent heeft plaats voor 180 personen. Wanneer u een grotere stretchtent nodig heeft voor meer dan 180 personen dan kunt u een offerte op maat aanvragen. Er zijn namelijk veel mogelijkheden en er kunnen stretchtenten aan elkaar gekoppeld worden zodat u nog meer ruimte heeft voor uw gasten. Meer informatie kunt u op de website vinden. 

https://pavilionrex.nl/stretchtent-huren/