Trouwdaginbrabant
Image default
Entertainment

Stretchtent huren bruiloft

Stretchtent huren bruiloft

Een stretchtent huren voor een bruiloft is dé ideale oplossing voor het onvoorspelbare weer in Nederland. Bij het plannen van een bruiloft is er zo ver van te voren geen zicht op wat het weer gaat doen en daarom is het slim om een stretchtent te huren. Het zorgt ervoor dat uw gasten in de lente of zomer uit de volle zon staan bij hoge temperaturen of wanneer het regent blijven de gasten droog en staan ze uit de wind. 

Verschillende soorten stretchtenten

Bij PavilionRex zijn er veel verschillende soorten stretchtenten te huur, zodat er voor elke soort bruiloft of ander evenement een tent naar wens te kiezen is. Zo zijn er verschillende maten en kleuren te bestellen waardoor de tent aansluit bij de sfeer die de bruiloft moet krijgen. Voor landelijke bruiloften zijn er bijvoorbeeld stretchtenten in de kleuren taupe of taupe-wit. Daarnaast zijn er stretchtenten in de kleuren zwart, grijs, zwart en antraciet. Als het gaat om de grootte van de tent wordt er gekeken naar het aantal zit of staanplaatsen. De kleinste strechtent die te huur is begint bij een formaat van 16-45m2 en heeft hier ruimte voor maximaal 28 zitplaatsen en 38 staanplaatsen. De prijs voor de kleinste tent begint vanaf €240,- ex btw. Een tent groter is er voor maximaal 56 zitplaatsen en 75 staanplaatsen en de grootste tent heeft plek voor 135 zitplaatsen en 180 staanplaatsen.

Ook zijn er naast de standaard maten stretchtenten op maat mogelijk waarbij meerdere stretchtenten gecombineerd kunnen worden en aan elkaar vast worden gemaakt. Zo wordt het oppervlak flink vergroot en is er ruimte voor meer dan 180 personen. 

Voordelen PavilionRex

Het huren bij PavilionRex heeft een aantal voordelen want er worden voordelige prijzen gehanteerd, de offerte is altijd op maat, de verhuur is inclusief opbouwen en afbreken en er wordt gratis advies op maat gegeven. 

https://pavilionrex.nl/