Trouwdaginbrabant
Image default
Woning en Tuin

Ledonline.nl: voor ledlampen en ressorteren

Groothandel in LED ledonline.nl verkoopt showroom, kantoor en winkel verlichting.

In een vorige schrijven hadden we het over de collectie Expo Trading Holland vloerlampen die ledonline.nl verkoopt. Nu willen we een aantal tafellampen van dit Nederlandse merk bespreken.

Orb, zo heet de ETH tafelmodel lamp met een glazen bol op een zwart metalen voet. De lamp is 410 mm hoog en heeft één E27 fitting. De schroeffitting E27 is een van de meest voorkomende. Het getal 27 verwijst naar de diameter van de schroef: 27mm. E27 lichtbronnen zijn er in vele soorten en maten. Qua vorm kun je onder meer kiezen uit peer, kaars, hart, diamant en buis. Ook wat de lichtkleur betreft, is er van alles mogelijk. Voor de Orb zouden we een E27 led met een Kelvin waarde tussen de 1800 en 2700 willen adviseren. Dit staat gelijk aan extra warm wit licht, oftewel sfeerverlichting. Ledonline.nl levert de Orb in de volgende diameter maten: 20 cm, 30 cm, 35 cm en 40 cm. Je hebt hierbij de keuze uit een zwarte of een witte bol. Vind je ze allebei even leuk? Een setje van een zwarte én een witte Orb staat vast heel mooi in jouw living!

Zoek je een lampje voor je werktafel / bureau? We tippen de Sledge. Dit compacte lampje is er in zwart en zwart in combinatie met vintage goud. De diameter van de kap is 11,5 mm. De lamp is 58 cm hoog. Je bedient dit lampje met een snoerschakelaar. De uitstraling zouden we willen omschrijven als retro chique. In deze ETH tafellamp past een E27 lichtbron. Als je de lamp gaat gebruiken om bij te werken dan is een ledlamp van 3000 tot 4000 Kelvin raadzaam. Bij de Sledge is een led-lichtbron niet standaard inbegrepen, maar je kunt er natuurlijk wel een bestellen op ledonline.nl. De garantieperiode is vastgesteld op 2 jaar.

Voor de volledigheid melden we dat je nog veel meer tafellampen kunt kopen bij ledonline.nl. We noemen Blagoon, Birdy, Wire en Wire 2.0. Ze worden stuk voor stuk uitgebreid beschreven op ledonline.nl.

https://ledonline.nl/