Trouwdaginbrabant
Image default
Aanbiedingen

Laat een mooie trouwfilm maken

Laat een mooie trouwfilm maken

Als jullie binnenkort gaan trouwens willen jullie waarschijnlijk ook een blijvende herinnering van deze speciale dag hebben. Naast de traditionele foto’s kunnen jullie ook een mooie trouwfilm laten maken. Videobeelden zijn levendiger en leggen beter de sfeer vast dan foto’s. Een trouwfilm is dus de ideale manier om jullie huwelijk opnieuw te beleven!

Jullie mooiste dag vastgelegd

Een trouwdag beleef je vaak in een roes. Er gebeurd zo veel dat jullie aan het einde van dag waarschijnlijk niet alles meer kunnen herinneren. Dat geldt niet alleen voor jullie, maar zeker ook voor de gasten. Wellicht zijn er ook wel dierbaren die helaas niet aanwezig kunnen zijn op jullie bruiloft. Een trouwvideo is dus niet alleen voor jullie, maar zeker ook voor jullie vrienden en familie een prachtig geschenk om achteraf te bekijken.

Persoonlijk contact

Een bruiloft is een persoonlijke gebeurtenis. We vinden het daarom belangrijk om samen met jullie de bruiloft  goed door te nemen. Ruim voor jullie huwelijksdag zullen we daarom bij elkaar komen om jullie wensen te bespreken. Wat vinden jullie belangrijk om terug te zien in de trouwvideo? Zijn er bepaalde zaken waar wij rekening mee moeten houden? Persoonlijk contact is daarom erg belangrijk in de voorbereiding op jullie huwelijksdag! Door onze jarenlange ervaring, zorgen wij er voor dat de trouwvideo helemaal naar jullie wens is. Met oog voor detail en jullie wensen in het achterhoofd

De perfecte trouwvideo

Nadat we alle mooie beelden hebben geschoten tijdens jullie huwelijksdag is slechts het halve werk gedaan. Tijd voor de montage! We selecteren de mooiste beelden en voorzien deze van vooraf door jullie geselecteerde muziek. Zodra de video klaar is sturen we deze naar jullie op zodat jullie ons feedback kunnen geven. Als jullie nog op- of aanmerkingen hebben, zullen we deze toepassen op de trouwfilm. Pas als jullie helemaal tevreden zijn, ronden we de video af en krijgen jullie van ons een download link of de bijbestelde harde schijf.

https://trouwvideolatenmaken.nl/