Trouwdaginbrabant
Image default
Aanbiedingen

Geschikte cadeaus voor een bruid

Geschikte cadeaus voor een bruid

Hoera! Jouw vriendin, tante, collega of andere vrouw gaat binnenkort trouwen. Dan wil je natuurlijk met een prachtig cadeau voor de bruid aankomen, waarmee je haar verrast op deze speciale dag. Maar wat is nu een geschikt cadeau voor deze gelegenheid? We geven je een aantal tips.

Welke cadeaus zijn geschikt?

Een trouwdag is een speciale gelegenheid en je wilt dan natuurlijk niet met een afgezaagd cadeau aankomen. Het is heel gebruikelijk om een cadeau voor het getrouwde koppel te geven, maar je kunt er ook voor kiezen om een leuk cadeau voor beide personen los te geven. De meeste cadeaus zullen namelijk voor hen samen zijn, dus je bent extra origineel als je een apart cadeau voor de twee ontvangers geeft.

Onze tip is om een leuk pakket vol cadeautjes voor haar samen te stellen. Je kunt hierbij zo groots uitpakken als dat je zelf wil en als dat je budget toelaat. Door te kiezen voor een samengesteld pakket weet je namelijk zeker dat er altijd iets bijzit wat de ontvanger kan waarderen en maak je het uitpak spektakel nog veel leuker, omdat ze meerdere keren verrast wordt door de inhoud van jouw geschenk. Hartstikke leuk toch? We geven je enkele tips voor cadeaus die leuk en geschikt zijn:

  • Droogbloemen zijn een leuk cadeau waar de bruid nog lange tijd van kan genieten. Koop een mooi boeket in de kleuren van de bruiloft en geef er een bijpassende vaas bij cadeau. Droogbloemen kunnen jarenlang bewaard worden, zolang ze niet in de volle zon of in een vochtige ruimte staan.
  • Champagne of prosecco is natuurlijk uitermate geschikt om samen te proosten op de trouwdag van je vriendin. Koop een grote fles champagne met mooie champagne glazen erbij en je cadeau is klaar om te geven.
  • Na de bruiloft wil de bruid wellicht ontspannen en bijkomen van de grote dag. Een verzorgende handcrème, badschuim, body butter of ander verzorgingsproduct is dan ook een leuke toevoeging aan een pakket.

Een persoonlijk cadeau

Een speciale dag vraag om een speciaal cadeau. En wat is er nu specialer dan een persoonlijk cadeau voor de bruid en bruidegom? Gelukkig hoeft een persoonlijk cadeau niet duur te zijn en is dit ook voor elk budget haalbaar. Schenk bijvoorbeeld een leuke poster met daarop de namen en trouwdatum of een ander soort artikel waarbij de herinnering aan deze grote dag in leven blijft. Het is ook een gaaf idee om het trouwboeket van de bruid te laten drogen (je las hierboven al on ze tip over de droogbloemen). Zo kan het boeket voor langere tijd bewaard worden en zal het koppel altijd terugdenken aan de mooie dag wanneer ze het boeket weer zien staan.

Hopelijk hebben we je middels deze blog een aantal leuke ideeën gegeven voor geschikte cadeaus voor een bruid. Heb je hier nog niet genoeg aan, dan is deze lijst met top 10 cadeaus voor vrouwen ook een handig hulpmiddel om een origineel geschenk te vinden. Je ziet daar heel eenvoudig welke cadeaus veel worden besteld, zodat je zeker weet dat het goed in de smaak zal vallen.