Trouwdaginbrabant
Image default
Regional / Europe

Houten vloeren kopen bij een specialist

Ik ben samen met mijn vrienden gaan zoeken naar verschillende soorten houten vloeren voor bij ons in het appartement. We wisten allebei vrij zeker dat het een houten vloer zou zijn, omdat daar onze smaak ligt. Maar nu was het de vraag welke houten vloer het beste is voor in het huis en welke we zelf erg mooi vonden. Daarom wilden we eigenlijk een specialist in houten vloeren waar we veel advies kunnen vragen. 

Verschillende soorten houten vloeren

Omdat we niet zeker wisten wat voor soort houten vloer wij precies wilden hebben, zijn we research gaan doen en hebben we meteen gekeken wat ook goed past met onze meubels. Wij hebben namelijk best lichtgekleurde meubels gekocht, vooral wit. Daarbij zou een mooie donkere vloer bij kunnen passen of juist een beetje tussenin. Maar we wisten dat niet zeker dus we hebben veel showrooms gezien om te kijken voor inspiratie. De meest inspirerende showroom was toch die van Bax Houthandel. Ze hadden een mooie opzet gemaakt met allerlei meubels en de vloeren lagen er ook schitterend bij. Bovendien waren we helemaal verliefd geworden op een vloer die daar in de showroom lag. We hebben meteen een medewerker erbij gehaald en meer details gevraagd over die specifieke vloer.

Bax Houthandel heeft ons goed geholpen

We kregen meteen de vloer te zien. Het was een eiken laminaatvloer met een handig kliksysteem waarmee het leggen van de vloer een stuk makkelijk zou maken. Dit vonden we allemaal al super handig en we vroegen meteen of ze ook iets aanbieden dat ze deze vloeren voor ons de in konden leggen. Dat was geen probleem en we hebben alles netjes afgerond. Nu zijn we een paar maanden verder en we zijn super blij met de keuze van de vloer en de hulp van Bax Houthandel. Zonder hen was het nooit zo mooi geweest.

Contact

Heeft u ook een vloer nodig en zoekt u een specialist hierin? Bekijk dan de website van Bax Houthandel voor meer informatie over alle producten die zij verkopen en produceren en wat zij nog meer qua diensten kunnen betekenen.