Trouwdaginbrabant
Image default
Regional / Europe

Rijden in een vrachtwagen is een vak apart

Door een drukke mensenmassa rijden met een ambulance, dagelijks pakketjes bezorgen met een nét iets te grote bestelbus of op maandagochtend in de file staan met een vrachtwagen. Hoewel iedere bestuurder hiervoor een speciaal rijbewijs heeft moeten behalen, hebben de vaardigheden van de bestuurder vaak weinig invloed op het veroorzaken van ongelukken op de weg. Maar al te vaak krijgt zichtspecialist op de weg, Van Zwitserland, te horen dat er een ongeluk heeft plaatsgevonden, omdat de bestuurder geen zicht had op de situatie in de dode hoek van zijn voertuig. Hoe had dat nou voorkomen kunnen worden? Van Zwitserland weet de oplossing, namelijk: een achteruitrijcamera.

Van camos achteruitrijcamera’s tot orlaco achteruitrijcamera’s en van zijcamera’s tot dubbele lenscamera’s: Van Zwitserland heeft het in huis. Door de specialistische kennis en jarenlange ervaring van de experts bij Van Zwitserland hebben zij verschillende, geavanceerde camera’s kunnen ontwikkelen. Deze beschikken allemaal over andere functies, waarbij je kunt denken aan het optimaliseren van het zicht aan de zijkanten van de vrachtwagen of zicht op het derde remlicht. Uiteraard kun je van onze specialisten verwachten dat zij een camera hebben ontwikkeld, die schokbestendig en waterdicht zijn. Om die reden maakt het niet uit of jij door weer en wind moet rijden of je over een onverharde weg moet verplaatsen. Bovendien kun jij ervan uitgaan dat je zowel overdag als in de nacht optimaal zicht hebt door de ledlampen, die zich in de achteruitrijcamera’s bevinden. Waar wacht jij dus nog op? Wees verzekerd van optimaal zicht en voorkom stilstand op de autoweg, ongelukken in het verkeer en files op de route.

Rijden in een gigantisch voertuig is een vak apart, maar dan nog heb je sommige zaken niet in de hand. Een achteruitrijcamera is daarom een uitstekend hulpmiddel om veilig op de weg te kunnen rijden en op die manier ongelukken te voorkomen. Ga dus snel naar de website van Van Zwitserland en bestel jouw achteruitrijcamera!

https://www.vanzwitserland.nl/