Trouwdaginbrabant
Image default
Banen en opleidingen

Monteur Installatietechniek, installatie monteur in de omgeving Houten, Eindhoven, Kerkrade

Wilt u uw kennis en ervaring gebruiken en uitbreiden in diverse technische installatieprojecten? Wil jij je aansluiten bij een jong en enthousiast team van professionals op het gebied van water en lucht? Dan zoeken wij jou

WeL Inspection inspecteert het water-, lucht- en binnenklimaat in het gebouw en geeft adviezen. Vanuit onze vestigingen in Kerkrade (functionele afdeling) en Houten rijden onze medewerkers dagelijks door het land om projecten uit te voeren en klanten te adviseren over water- en luchtkwaliteit.

Wij zijn op zoek naar installatietechnici die zelfstandig en in teams kunnen werken om diverse uitdagende projecten te realiseren.

Wat ga je doen?

U dient technisch onderhoud uit te voeren aan de (warmwater) installatie. U voert bij op basis van het door u ontwikkelde legionellabeheersplan. Je bent verantwoordelijk voor de technische voorbereiding van de uit te voeren werkzaamheden.

Wie ben jij?

Je hebt relevante ervaring in gelijkaardige technische functies. Je hebt een installatietechnische training gevolgd. Je begrijpt de wet-, regelgeving en ontwikkelingen op dit gebied. Je bent klantgericht en servicegericht; je denkt actief mee met klanten. Je bent serieus, oplossingsgericht en flexibel. Je hebt een B en VCA-Basisrijbewijs.

https://www.vindazo.nl/keywords/gebouwen.html

Gerelateerde artikelen

Enterprise IT Architect

Allround Monteur

Moet ik naar alle zakelijke evenementen gaan? Een gids voor mensen die niet communiceren