Trouwdaginbrabant
Image default
Mode en Kleding

Matchende schoenen van Shoelia

Bent u op zoek naar super speciale, op maat gemaakte matchende schoenen? Bij Shoelia kan dat! Bij ons kunt u zelf uw schoenen ontwerpen, zodat u bijvoorbeeld samen met uw partner trouwschoenen heeft die bij elkaar passen. Het is ook mogelijk om met al uw collega’s schoenen aan te schaffen in de huisstijl van uw bedrijf, een grappigere reclame is er niet!

Matchende schoenen ontwerpen

Gaat u voor het ontwerpen van matchende schoenen voor uw bruiloft, dan is het handig om een afspraak te maken in onze winkel in Veenendaal. Wij kijken dan graag met u mee naar alle opties. Bij het ontwerpen van uw schoenen is het in eerste instantie belangrijk om te kijken naar het model. Wij hebben een breed aanbod heren- en damesschoenen en u kunt zelf bepalen wat er bij u past. Heeft u alles gekozen, zoals de kleur en het materiaal, dan gaan wij aan de slag en kunt u binnen 6 tot 8 weken uw schoenen komen ophalen! Bij ons weet u zeker dat alle schoenen handgemaakt worden. Ook in onze reguliere collectie is dat namelijk het geval. 

De collectie van Pepe Milan

Bij ons vindt u de grootste collectie schoenen van Pepe Milan in Nederland. Dit unieke merk maakt kleurrijke en bijzondere schoenen voor iedereen die niet standaard wil zijn. Liefde voor het vak en oog voor detail creëren de meest prachtige creaties. Deze creaties worden vervaardigd door het Spaanse familiebedrijf Pepe Milan, waar ondertussen de vierde generatie met dezelfde liefde, toewijding en vakmanschap de schoenen maakt. Pepe Milan gaat voor comfortabele schoenen waarbij plezier wordt opgeroepen! 

Over ons

Bij Shoelia vindt u kleurrijke, aparte en bijzondere schoenen. U kunt niet alleen terecht voor gewone schoenen, maar ook voor trouwschoenen, schoenen met bloemenprint of schoenen van kurk. Wij zijn een familiebedrijf met een passie voor bijzondere en kleurrijke schoenen. In de toekomst blijven wij doorgaan met het verkopen van kwalitatief hoogstaande schoenen met een glimlach. Uiteraard kunt u bij ons blijven genieten van onze persoonlijke service en kwaliteit. Kijk op onze website voor onze huidige collectie of kom eens langs in de winkel.