Trouwdaginbrabant
Image default
Regional / Europe

Maak gruis van steen en beton met de betonboor

Met de betonboor van Technische Produkten maakt in binnen no time gruis van steen en beton. U vindt al een model van 1000 mm lang en 4 mm dik. Er zijn diverse lange en korte modellen waardoor er altijd een geschikte boor voor u tussen zit. Wij zetten graag onze boren voor u op een rijtje zodat u hierdoor makkelijker een keuze kan maken welk product het meest geschikt is voor uw klus. Ook als u een groter aantal wilt bestellen, zoeken wij graag een passende oplossing voor u. U hoeft hiervoor enkel een e-mail te sturen met de gewenste aantallen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een offerte van ons op maat. Ook als de perfecte boor er niet tussen zit, kunt u contact met ons opnemen. Dan kijken wij verder naar de mogelijkheden voor u.

Betonboor: de soorten

Als u op zoek bent naar een betonboor dan kunt u bij Technische Produkten vele soorten vinden. Al onze boren zijn van de beste kwaliteit maar elke boor heeft zo zijn eigen specialisaties. Eén van onze betonboren is de hamerboor SDS die maar liefst 2 aansluitingen heeft en vier snijders. Hierdoor kan hij makkelijk door beton boren. Een andere boor is de steenboor die specifiek geschikt is voor de zwaardere soorten steen. De universeelboor TCT is niet alleen geschikt voor steen maar ook diverse tegelsoorten. De diamantboor TSM is geschikt voor boren in tegels en glas.

Diverse andere boren

Naast onze betonboren vindt u ook nog diverse metaal- en houtboren in ons assortiment. De metaalboren zijn geschikt voor, zoals de naam al zegt, diverse metalen. Deze zijn dan ook voorzien van een splitpoint waardoor de boor goed door het materiaal heen kan. U vindt bijvoorbeeld een cobalt boor die geschikt is voor metaalsoorten als RVS, aluminium en INOX. Onze houtboren zijn daarentegen geschikt voor het boren van hout. Deze worden verdeeld in 4 soorten namelijk de speedboren, slangenboren, azobeboren en de Forstner bit DIN 7483g. Elk van deze boren hebben hun eigen specialiteiten. Om precies te zien welke boor het beste bij u past, kunt u een kijkje nemen op onze website van Technische Produkten.