Trouwdaginbrabant
Image default
Regional / Europe

Op zoek naar een hovenier in Veenendaal?

Voor een hovenier in Veenendaal hoeft u niet verder te zoeken dan Exalto hoveniers, u kunt bij ons voor van alles en nog wat terecht. Onze boodschap is dan ook, dat elke locatie gaat bloeien met een mooie tuin. Hier streven we naar toe bij onze klanten, om hun tuinen zo mooi mogelijk te maken om de rest van de buurt ermee omhoog te krikken. Bij Exalto kunt u een tuinontwerp laten maken, of juist een tuin aan laten leggen, of uw bestaande tuin onderhouden.

Een tuinontwerp van Exalto, hovenier in Veenendaal

Als hovenier in Veenendaal hebben wij van Exalto al heel veel tuinontwerpen kunnen maken. Iedere nieuwe, mooie tuin begint met een ontwerp die het liefst een beetje creatief is. Hiermee begint het proces van een nieuwe tuin aanleggen. Exalto is in staat om een tuinontwerp te maken voor een achtertuin van een nieuwbouwwoning, maar ook voor de voortuin van een rijtjeshuis of de oprit van een hoekhuis, noem het maar op. Zolang er maar ruimte is voor groen, dan kan Exalto Hoveniers er wat moois van maken. In een digitaal ontwerpprogramma maken we een ontwerp dat voldoet aan uw wensen, waarmee u kunt kijken hoe de tuin er ongeveer uit zal komen te zien.

Een tuinaanleg

Het ontwerp is geaccepteerd, en nu is het enige wat nog rest de tuin aanleggen. In deze volgende stap gaan we alles maken en aanleggen. Een gemetselde bloembak of een nieuwe oprit? Exalto kan het allemaal maken. Dingen maken is echter niet het enige wat er moet gebeuren bij een tuinaanleg, er moeten straatstenen verwijderd worden, het weghalen van huidige beplanting en nog veel meer! Exalto doet het allemaal als één klus, u krijgt bij ons enkel en alleen een totaalservice waar alles in zit wat u nodig heeft. Tot slot geeft Exalto u een advies over welke planten wanneer kunnen groeien in de tuin, dit wordt een beplantingsplan genoemd. Zodra de tuinaanleg klaar is moet de tuin ook onderhouden worden, Henk-Jan geeft u het advies over hoe u dat het beste kunt doen.