Trouwdaginbrabant
Image default
Regional / Europe

Kom eindelijk eens helemaal tot rust

De definitie van ‘tot rust komen’ is voor iedereen anders. Relaxen en een moment voor jezelf nemen kan voor de een een wellness zijn, terwijl de ander dan juist het liefst actief bezig is. Behoor jij tot de mensen die het heerlijk vindt om te genieten van een fijne wellness? Dan is het zeker aan te raden om eens in de zoveel tijd een welverdiend bezoekje naar de wellness te plannen. Zo kun echt even helemaal tot rust komen en alle stress vergeten. Heb je regelmatig een drukke agenda en maak je lange dagen op je werk? Vergeet dan niet om ook eens aan jezelf te denken. Heb je een hectische periode achter de rug? Dan is het misschien zelfs een goed idee om een weekendje wellness te plannen inclusief een overnachting. Hebben we je nu op ideeën gebracht? Lees dan zeker nog even verder! 

 

Wellness arrangement bij dit hotel 

In Overijssel vind je het kleine plaatsje de Lutte. Diep verscholen tussen de natuur staat landgoed en hotel de Wilmersberg, de perfecte locatie voor een wellness weekendje weg. Dit luxe 4 sterren hotel beschikt over diverse wellness faciliteitein, zoals een verwarmd zwembad met jetstream, een whirlpool, Turks stoombad, infrarood sauna en meer! Het is de perfecte locatie om even alle drukte te vergeten en je te focussen op jezelf. Trek er op uit en breng het oosten van Nederland een bezoekje. Door een weekend er tussenuit te gaan kom je weer als herboren thuis en kun je weer met volle energie aan de slag gaan. 

 

Boek een arrangement

De Wilmersberg biedt een wellness hotelarrangement aan tegen aantrekkelijke prijzen. Bekijk de website of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Let wel, wees er op tijd bij om teleurstelling te voorkomen.