Trouwdaginbrabant
Image default
Regional / Europe

Kunststof kozijnen

Aluminium en kunststof kozijnen zijn een populaire keuze in Nederland. Ze vormen een duurzame investering. U bespaart namelijk veel kosten omdat u deze kozijnen niet meer hoeft te schilderen, ze tientallen jaren meegaan en zorgen voor een lager energieverbruik.

De kozijnen van Schipper voldoen standaard aan de vereisten van inbraak weerstandsklasse 2. Kunststof en aluminium kozijnen bieden levenslang voordelen: bij nieuwbouw, renovatie én bij de vervanging van bestaande kozijnen.

Schipper Ede is één van de weinige fabrikanten die kozijnen produceren, waarbij u kunt kiezen voor een onderhoudsvriendelijke mix van aluminium en kunststof voor toepassing in woningen, winkels en bedrijfspanden.

Veel mogelijkheden in kunststof en aluminium kozijnen

Kozijnen zijn er in verschillende uitvoeringen, kleuren en materialen. De keuze voor een type kozijn is heel persoonlijk. Elk materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen en voordelen. Kunststof kozijnen staan voor weinig onderhoud en goede isolatie. Aluminium kozijnen zijn sterk en duurzaam. Welke keus u ook maakt, dankzij Schipper kunt u lang van uw nieuwe kozijnen genieten.

De kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen worden veel toegepast in Nederland. Kunststof kozijnen zijn namelijk een duurzame investering. Een kunststof kozijn biedt levenslang voordelen: bij nieuwbouw, renovatie én bij vervanging van bestaande kozijnen!

Met kunststof kozijnen bespaart veel op uw onderhoud: u hoeft ze niet te schilderen. U krijgt bovendien een aanzienlijk lagere energierekening. De kunststof kozijnen van Schipper voldoen standaard aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2.

Voorheen werd het uiterlijk van kunststof kozijnen als groot nadeel gezien. Mensen wilden liever warme, houten kozijnen. Tegenwoordig kunnen kunststof kozijnen echter zo worden vormgegeven, dat ze niet van hout te onderscheiden zijn!

Eindeloos veel mogelijkheden met kunststof kozijnen

Bij Schipper kunt u terecht voor een breed assortiment kunststof kozijnen en uitvoeringen. De kunststof kozijnen kunt u volledig afstemmen op uw wensen. De keus is groot. Onze kunststof kozijnen kunnen worden uitgevoerd als vast kozijn, draai/kiep of in elke combinatie van vast en draai/kiep. De draai/kiep-ramen worden allemaal voorzien van veiligheidsbeslag. De kozijnen zijn geschikt voor alle soorten woningen en bouwvormen: van moderne, industriële tot monumentale panden.