Trouwdaginbrabant
Image default
Regional / Europe

De aluminium kozijnen van Schipper in Ede

Kozijnen zijn er in verschillende uitvoeringen, kleuren en materialen. De keuze voor een type kozijn is heel persoonlijk. Elk materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen en voordelen.

Schipper Ede is één van de weinige fabrikanten die aluminium kozijnen produceren. Aluminium heeft veel voordelen ten opzichte van andere materialen. De aanschafkosten zijn wellicht hoger dan bijvoorbeeld houten kozijnen, aluminium verdient zich echter weer terug. U bespaart op uw energierekening, want aluminium is isolerend. Ook bent u verzekerd van een lange levensduur, terwijl u nauwelijks onderhoud hoeft uit te laten voeren. Daarnaast voldoen aluminium kozijnen aan de inbraak weerstandsklasse 2. Wat het design betreft heeft u een ruime keuze keur aan mogelijkheden.

 

De mogelijkheden van aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen passen in bijna ieder type woning. Door zijn kwaliteiten is aluminium hét materiaal voor de hedendaagse architectuur en wordt veel toegepast bij moderne, industriële tot monumentale panden. Uw kozijnen stelt u zelf samen, waarbij u kunt kiezen uit één van de vele kleuren en uitvoeringen. Iedereen creëert een woonomgeving die bij hem of haar past. Keus genoeg: van rustieke stijl tot strakke en speelse vormen. Zoekt u die ene, speciale kleur? Schipper heeft een zeer breed assortiment en vele uitvoeringen.

 

De kozijnen van Schipper kunnen worden uitgevoerd als vast kozijn, draai/kiep of in elke combinatie van vast en draai/kiep. De draai/kiepramen worden allemaal voorzien van veiligheidsbeslag met weerstandsklasse 2.

 

De voordelen van aluminium kozijnen

Aluminium heeft een lange levensduur. Het sterke profiel is inbraakwerend en voldoet standaard aan de vereisten van inbraak weerstandsklasse 2. Door zijn kwaliteiten is aluminium hét materiaal voor de hedendaagse architectuur.

Aluminium kozijnen zijn een duurzame investering, want het materiaal is volledig herbruikbaar. U bespaart veel tijd en kosten want aluminium kozijnen hoeft u niet te schilderen en gaan tientallen jaren mee. De energiekosten gaan ook omlaag.

 

Meer inspiratie en advies in de showroom

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden of meer informatie nodig over aluminium kozijnen van Schipper? Neem gerust contact met ze op of breng een bezoek aan hun ruime showroom.  Hier kunt u de mogelijkheden van de diverse aluminium kozijnen voor uw woning of appartement bekijken.