Trouwdaginbrabant
Image default
Regional / Europe

Kartonnen dozen

Bent u op zoek naar kartonnen dozen die u in één grote bestelling allemaal kunt kopen? bij de Dozenhal is dit mogelijk! U hoeft enkel in onze voorraad te zoeken of we het formaat al hebben waar u naar op zoek bent. Op onze website zit een zoekmachine waarin u alle dimensies in kunt vullen die u wenst, vervolgens gaat de machine op zoek in ons assortiment. U krijgt meteen dozen te zien die niet precies voldoen aan uw zoekopdracht, maar wel genoeg in de buurt komen. Zit uw gewenste doos er toch niet tussen? Dan maken wij graag uw dozen op maat voor u! De kosten hiervoor kunt u gewoon online berekenen.

Kies kartonnen dozen van de Dozenhal

Als het gaat om kartonnen dozen, kunt u het beste de dozen van de Dozenhal kiezen! Waarom? Daar zijn een aantal redenen voor. Ten eerste kunt u vandaag bij ons bestellen, en morgen alles al in huis hebben. Ten tweede is ons assortiment zo groot, dat een snelle levering goed mogelijk is 2500 verschillende formaten liggen allemaal op voorraad, klaar om door u besteld te worden. Dat zijn meer dan 10 000 pallets aan zowel nieuwe als oude dozen! Oude dozen? Jazeker, die verkopen we met oog op zuinigheid. Zuinigheid op het milieu, en zuinigheid op de portemonnee van onze klanten. Oude dozen zijn namelijk vaak goed bruikbaar voor een tweede keer, en het is zonde om ze meteen weg te gooien. In plaats daarvan zijn ze bij ons te koop voor een aanzienlijk lagere prijs.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het hele bestelproces? Het begin weet u al, dat bestaat uit zoeken in ons assortiment of we het gewenste formaat al hebben, om vervolgens door te gaan met bestellen. U ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat, waar u mee akkoord kunt gaan. Vervolgens worden de dozen zo op locatie geleverd door ons eigen transport. Wij besteden dat niet uit aan een derde partij, omdat we geloven dat we onze klanten zo betere service kunnen geven door het allemaal zelf in handen te houden. Onze chauffeurs zorgen voor dozen in goede staat.