Trouwdaginbrabant
Image default
Regional / Europe

Waarom kiezen voor afdrukken van een HP PageWide printer?

Er zijn vele redenen te bedenken waarom het specifieke formaat van een HP PageWide printer zo goed werkt voor het drukken, maar het draait natuurlijk vooral om de mogelijkheden van een groot formaat drukwerk. Wanneer je als bedrijf de mogelijkheid hebt om op groot formaat te kunnen printen, op een net zo veelzijdige manier als printen op een klein formaat, kan je bedrijf pas echt profiteren van de resultaten.

Met een HP PageWide printer van Repromat open je deuren die met een reguliere printer gesloten zouden blijven. Je krijgt de mogelijkheid om grote posters en banners te maken die echt de aandacht trekken van een groot publiek, vooral als ze zijn gemaakt in verschillende vormen of ongebruikelijke kleuren waardoor ze opvallen. Voor veel bedrijven of degenen die gewoon meer aandacht willen creëren, kan dit type formaat een grote toegevoegde waarde hebben.

Uitgebreid assortiment

Bij Repromat heeft u dankzij hun ruime assortiment heel wat keus als het gaat om de aanschaf van een grootformaat printer. Met zo’n printer profiteert u van de grootformaat posters, banners en meer voor uw kleurendruk behoeften. U kunt zelfs samenwerken met grafische ontwerp professionals om precies te krijgen wat u wilt, zodat het de juiste impact heeft op uw publiek. In de grafische industrie is “groot formaat” eigenlijk een relatieve term, omdat de maximale printformaten van printer tot printer verschillen. Maar in het algemeen verwijst groot formaat naar de volgende categorieën drukwerk:

  • Raam- en muurposters

  • Kaarten, schema’s en grafieken

  • Aankondigingen van evenementen

  • Grote wandkalenders

  • Winkeldisplays

  • Promotionele bewegwijzering

  • Groeitabellen voor kinderen

  • Belangrijke mededelingen voor werknemers, studenten of andere groepen

Horizontale of verticale banners?

Zoals u kunt zien, heeft grootformaat printen vele toepassingen. Het kan worden gebruikt om de aandacht van ver te trekken, om snel een referentie te geven, of om een grote visual te bieden voor gebruik in een klaslokaal of andere educatieve omgeving. Ook gebruiken de meeste bedrijven grootformaat drukwerk voor promotionele doeleinden.

Grootformaat printen is meestal ontworpen als een vlakke wandophanging, maar het kan ook worden gemaakt om te vouwen of in sommige gevallen om vrijstaand te worden gemaakt. Wat uw behoefte aan grootformaat printen ook is, neem contact op met de professionals van Repromat, om uw wensen te bespreken.

Gerelateerde artikelen

Boekenscanner

De water/water warmtepomp met gesloten systeem

All dent, de beste praktijkinrichting voor uw tandartsenpraktijk