Trouwdaginbrabant
Image default
Regional / Europe

Het laten uitvoeren van een borstvergroting

De plastische chirurg is tegenwoordig meestal geen bezoekje meer waar je je voor hoeft te schamen. Er zijn veel mensen die een bezoekje brengen aan de plastische chirurg wanneer zij niet (meer) tevreden zijn over hun uiterlijk. Er zijn grote en kleine ingrepen mogelijk bij de plastische chirurg, maar een borstvergroting in nederland is een erg populaire ingreep onder vrouwen. Iedere vrouw boven de 18 jaar mag in Nederland een borstvergroting laten uitvoeren. Onder die leeftijd is het lichaam niet nog niet uitgegroeid en kan er niet zomaar een borstvergroting worden uitgevoerd. Dat kan dan alleen met een medische indicatie en toestemming van de ouders van de vrouw.

Een borstvergroting kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Het vaakst wordt er gebruik gemaakt van siliconen. Het voordeel hierbij is dat deze er mooi uitzien en dat het bovenal ook natuurlijk aanvoelt. Er zijn tegenwoordig ook alternatieven voor siliconen in de vorm van een implantaat op basis van fysiologisch zout. Dat voelt iets minder natuurlijk aan maar is wel minder gevaarlijk, mochten de implantaten gaan lekken. Wanneer de implantaten gaan lekken, wordt het zout op natuurlijke wijze weer opgenomen door het lichaam, waar siliconen door het lichaam kunnen gaan zwerven.

Er zijn vele locaties waar je een borstvergroting kunt laten uitvoeren. Een borstvergroting goedkoop lijkt dan misschien een aantrekkelijke optie, maar je moet er wel rekening mee houden dat een borstvergroting nu eenmaal een bepaalde prijs heeft. Dat is de prijs voor de arts die betaald dient te worden, de ruimte die gehuurd wordt en dan natuurlijk ook de prijs van de siliconen zelf. Wanneer een operatie echt ver onder deze zogenaamde kostprijs wordt aangeboden, is het altijd discutabel of het aanbod wel valide is en waar de kosten op bespaard zijn. Vaak geldt dan toch dat goedkoop duurkoop is in deze gevallen. 

http://www.faceland.nl