Trouwdaginbrabant
Image default
Regional / Europe

De beste prijs voor je auto terug!

De beste prijs voor je auto terug? Verkoop dan je auto via besteautobod.nl!

Een auto verkopen kan in slechts 1 dag tijd. Deze autoveiling bewijst het. Je verkoopt altijd de auto aan een RDW erkend autobedrijf waardoor je dus geen risico loopt. Je ontvangt direct het bod en het vrijwaringsbewijs. Een makkelijkere manier om van je auto af te raken is er niet! Probeer het zelf gratis en vrijblijvend uit.

 

Auto in 1 dag tijd verkopen

Je auto verkopen in slechts 1 dag tijd is een koud kunstje via de autoveiling. Hier zijn namelijk meer dan 5000 RDW autobedrijven actief. De veiling is de beste manier om de beste prijs voor je auto terug te krijgen. Door het enorm grote netwerk zijn er altijd meerdere potentiële kopers die het uiterste willen geven voor je auto. Hierdoor verkoop je dus je auto sneller en voor meer geld. Verkopen is niet verplicht, want of je het bod acceptteerd bepaal je natuurlijk zelf. Van de veiling kun je gratis en vrijblijvend gebruik maken. Het kost dus geen geld en het levert geen risico op. Ook de auto verkopen is gratis!

 

Zonder gedoe van je auto af

De makkelijkste en snelste manier om van je auto af te raken is beslist de autoveiling. Je verkoopt namelijk in slechts 1 dag tijd je auto aan een RDW erkend autobedrijf voor de beste prijs. Verkopen is niet verplicht want het bod hoef je natuurlijk niet te accepteren. Wil je de auto wel verkopen, dan is dit meteen geregeld.

 

Je maakt met de hoogste bieder een afspraak om de auto over te dragen. Je ontvangt direct het vrijwaringsbewijs want deze wordt ter plaatste uitgeschreven. Natuurlijk ontvang je ook direct het afgesproken bod. Je kunt dus super snel je auto verkopen als je wilt, zonder gedoe.

 

Vergeet zelf niet de verzekering stop te zetten, want die weten niet dat de auto verkocht is. Dit moet je altijd zelf regelen. De wegenbelasting wordt automatisch stopgezet, want zodra het autobedrijf de auto overschrijft, dan ontvangt de belastingdienst via de RDW de stopzetting. Teveel betaalde wegenbelasting ontvang je automatisch op je rekening.

 

 

Ook een auto met schade kun je snel verkopen

Ook een auto met schade kun je snel verkopen want het netwerk welke ruim 5000 aansluitinge telt, telt ook vele schadeherstelbedrijven. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in schadeauto’s en het herstellen. Daarbij maken zij minder hoge kosten, en geven meer voor schadeauto’s terug. Bij de autoveiling bent je dus altijd aan het beste adres, om wat voor auto het ook gaat!