Trouwdaginbrabant
Image default
Eten en drinken

4 tips voor het kiezen van het beste bruiloftsbuffet

 

Voorafgaand aan een bruiloftsfeest moeten veel beslissingen worden genomen: wat zal de locatie zijn, wat voor soort muziek er zal worden gespeeld, hoe zal de decoratie eruit zien en, natuurlijk, wat voor soort eten zal worden geserveerd tijdens het evenement. In het geval van deze laatste “missie” kunnen koppels rekenen op extra hulp van het bruiloftsbuffet, maar hoe weet u welk bedrijf u het beste kunt huren?

 

De decoratie moet in overeenstemming zijn met het feestje

Het eerste waar je aan moet denken is dat het bruiloftsfeest een project is en dat er, net als bij elk ander soort evenement, harmonie moet zijn tussen het evenement en de decoratie zelf.

Een idee voor het niet hoeven te maken van een heel andere decoratie is om te wedden op een andere verlichting, bijvoorbeeld. Zo kan bij het serveren van het eten de sfeer worden verlicht en kunnen de lichten uitgaan, wat resulteert in een ideale “ballade-sfeer” voor het feest.

Het buffet: Eten is het belangrijkste punt van keuze

Alvorens het buffet te kiezen, kunt u het beste het hele menu proberen dat tijdens het feest wordt geserveerd. Dit geeft de bruid en bruidegom de ervaring die de gasten zullen ervaren, van de drankjes die bij de ingang worden geserveerd, door middel van diner en dessert, tot de koffie die meestal wordt geserveerd aan het einde van het feest. 

 

Kies het menu met zorg

De bruiloft is een zeer elegante gebeurtenis en dit moet in aanmerking worden genomen bij het nadenken over het menu. Als het echtpaar niet vegetarisch of veganistisch is, is de beste tip om te kiezen voor eiwitten, vlees of verfijnde vis, omdat deze items het menu waarderen en de meeste mensen tevreden stellen.

Het is echter ook belangrijk om te onthouden dat de gasten verschillende smaken hebben en het is leuk om ook veganistische opties op te nemen. Voel je vrij om te durven tijdens de cocktail en garandeer meer traditionele opties tijdens het diner.

Tip! Neem een kijkje bij B&G Catering voor buffet rondom Ede.

Referenties aanvragen


Als u geen adviseur heeft ingehuurd, vraag dan uw vrienden of familie om een routebeschrijving van leveranciers. Praat met de mensen in je vriendenkring om te weten te komen welke diensten ze het leukst vonden (of niet) en schrijf de contacten op – referenties in de trouworganisatie zijn waardevol!

De zorg bij de keuze van het bruiloftsbuffet en elk detail van het feest resulteert in de tevredenheid van de bruid en bruidegom en de gasten. Voed de droom en geniet van het plezier van een ongelooflijke bruiloft in elk detail.