Trouwdaginbrabant
Image default
Regional / Europe

Kom eens langs bij dit hotel in de regio Twente

Ben je op zoek naar een leuke locatie om een keer te lunchen in het zonnetje of wil je graag romantisch dineren bij kaarslicht? Of ben je juist op zoek naar een locatie voor een vergadering of wil je overnachten in een kamer met prachtig uitzicht? Wat de reden voor je bezoek ook is, bij een Twente hotel zit je altijd goed! Landgoed de Wilmersberg is een hotel met beschikking over diverse faciliteiten en extra’s. Zo kun je er heerlijk lunchen en dineren, maar is het ook bij uitstek een geschikte locatie om een weekendje te overnachten of een werk gerelateerde vergadering voor te zitten. Maar, daarnaast heeft landgoed de Wilmersberg nog veel meer te bieden? Benieuwd wat dit zoal is? Lees dan zeker nog even verder en wij vertellen je meer.

Hotel in Twente

De Wilmersberg is een gezellig viersterrenhotel in de Lutte, een klein plaatsje vlak bij de Duitse grens. De natuurrijke omgeving is een plaatje om naar te kijken vanuit de ramen van je hotelkamer. Daarnaast beschikt het landgoed ook over een wellnessboutique, een fitnessruimte en tennis- en golfbaan. Sla een balletje op de tennisbaan en breng vervolgens een bezoekje aan de wellnessboutique. Neem een heerlijke gezichtsbehandeling en kom daarna even helemaal tot rust in het Turkse stoombad of de infrarood sauna. Zowel voor ontspanning als actie ben je hier helemaal aan het juiste adres.

De Twentse omgeving

Naast het hotel zelf, is er ook in de omgeving van alles te beleven. Ga bijvoorbeeld een dagje winkelen in de bruisende stad Enschede, of breng een bezoek aan het pittoreske Ootmarsum. Je kunt daarnaast ook een fietstocht of wandeltocht maken in de regio en tal van leuke dorpjes en steden bezoeken. De Twentse omgeving is zeker het bezoeken waard!

Gerelateerde artikelen

Een jonger uiterlijk

Het dekken van riet

M&C condor de beste kerntrekbeveiliging