Trouwdaginbrabant
Image default
Muziek

Een mooi trouwfeest? Huur een DJ!

Op zoek naar de beste mogelijkheden voor onze bruiloft, daar waren we allang mee bezig. Naast alle officiële aangelegenheden, wilden we ook zorgen dat er een mooi trouwfeest zou ontstaan. Maar hoe krijg je dat voor elkaar: een feest voor iedereen en ook nog eens zoals wij het voor ogen hadden? Want muziek op je bruiloft is niet zo moeilijk, maar de juiste muziek is een ander ding…

Trouwsites bezoeken

Dus struinden we diverse trouwsites af, zoals trouwen.nl. En jawel, daar kwamen we Big Blender tegen. Hij beloofde niet alleen er een muzikaal feest van te maken, maar vooral zijn persoonlijke benadering sprak ons aan. Dus besloten we hem eens te bellen.

En toen gebeurde het: dé DJ gevonden die wist wat we wilden!

Big Blender begreep meteen wat we wilden en heeft duidelijk verstand van muziek. Wij wilden een feest voor iedereen en hij zorgde er dan ook voor dat iedereen de dansvloer opkwam. Hij kon dan ook erg leuk omgaan met de gasten en verzoekjes inwilligen was bij hem geen enkel probleem!

Mooie DJ Booth en dansvloer

Omdat wij ons feest graag op een bijzondere locatie wilden doen (buiten), was het voor ons ook belangrijk of hij met een mooie installatie zou komen. We huurden Big Blender in met natuurlijk zijn mooie DJ Booth en met een verlichte dansvloer. We hebben nog even getwijfeld of we voor de DJ Booth in de Volkswagen wilden gaan, maar dat vonden wij zelf niet helemaal bij ons feest passen. Maar ik hou het wel in mijn achterhoofd als we nog eens een groter tuinfeest willen geven! En het kan natuurlijk zomaar wel passen bij jouw feest!

Tips van de DJ

Daarnaast had hij diverse tips over het soort muziek dat hij zou kunnen draaien. Wij hadden er nooit bij stilgestaan, maar een blokje ‘foute party’ was inderdaad feeststemming verhogend! Maar hij had ook nog andere ideetjes zoals een rock&roll momentje voor onze grootouders (nooit geweten dat mijn opa nog zo goed kon dansen!). En voor de jongere generatie schakelde hij moeiteloos over naar muziek van nu. Wij, als dertigers, konden ook ons hart ophalen aan muziek uit de tijd dat wij nog ieder weekend op de dansvloer stonden. En zelfs mijn kersverse echtgenoot, die helemaal niet graag zelf danst, wist hij te laten dansen. We hebben dan ook enorm genoten. Als verrassing had de ceremoniemeester (mijn zus) ook een saxofonist via hem geregeld. Super!

Huur een DJ!

Wil je ook een bruiloft die helemaal naar jouw zin in? Dan raad ik je aan een professionele DJ te huren met een luisterend oor naar je eigen wensen, zoals Big Blender dus!

https://trouwen.nl/contact/dj-big-blender