Trouwdaginbrabant
Image default
Regional / Europe

Een jonger uiterlijk

Er goed en ook jong uit blijven zien is voor veel mensen erg belangrijk. Aangezien we nog steeds niet het geheim van de eeuwige jeugd lijken te hebben gevonden, zullen we het tot die tijd moeten doen met de middelen die we tot onze beschikking hebben. Er zijn gelukkig dan ook steeds meer mogelijkheden en daarvoor hoef je niet eens meer ingrijpend onder het mes. Bij een liquid facelift komen er bijvoorbeeld helemaal geen messen en scalpels aan te pas en bij het lippen vergroten gelukkig ook niet. Er zijn natuurlijk wel naalden nodig, maar al met al is dat natuurlijk ook een stuk minder ingrijpend dan een grote operatie.

Toch denken veel mensen nog steeds dat je alleen grote resultaten kunt behalen door middel van een grote operatie maar dat is tegenwoordig gelukkig echt niet meer zo. Ook dunne naalden kunnen zorgen voor een prachtig en groots resultaat waar je zeker veel plezier van zult hebben.

In de categorie lichte behandelingen met naalden heb je de keuze tussen een behandeling met botox of een behandeling met fillers. Het ligt daarbij natuurlijk ook aan welk gebied je wilt aanpakken, aangezien niet overal waar botox wordt gebruikt fillers ook volstaan en vice versa. Om de techniek te bepalen is het belangrijk om de werking van de beide middelen te weten. Botox werkt namelijk verlammend op de spieren en kan om die reden bijvoorbeeld erg goed worden ingezet voor kraaienpootjes en fronsrimpels. Deze rimpels zijn vaker dan eens het resultaat van een overactiviteit van spieren en hier is botox dan natuurlijk ook erg goed geschikt voor. Je wilt dan natuurlijk juist dat die spieren wat minder actief worden, want zo vallen rimpels minder op en kan ook een deel van eventuele nieuwe rimpels worden voorkomen. Botox werkt zo’n 6 tot 12 maanden.

http://www.faceland.nl