Trouwdaginbrabant
Image default
Mode en Kleding

Een bruiloft bezoeken met een baby, de beste tips

Een bruiloft bezoeken met een baby, de beste tips

Een bruiloft is natuurlijk altijd heel erg leuk om heen te gaan, zelf heb je altijd al heel veel spullen nodig om mee te nemen maar met een baby heb je nog meer spullen nodig. Om te beginnen heb je een goede tas nodig zodat jij daar al je babyspullen in kunt stoppen. Je voorkomt daarmee dat je op de bruiloft bent en tot de ontdekking komt dat je iets bent vergeten. Als je zorgt voor een tas met genoeg opbergruimte ben je er in ieder geval zeker van dat je alles ook echt met je mee kunt nemen wat je nodig hebt.

Een luiertas is de beste tas voor een dag weg

Een luiertas is wel de makkelijkste tas om mee te nemen omdat die is gemaakt om alle spullen van je baby in op te bergen. Er zitten veel vakjes in de luiertas waardoor jij alles op een vaste plek kunt stoppen en het daardoor ook weer heel makkelijk terug kunt gaan vinden. Welke luiertas jij aan gaat schaffen dat is natuurlijk helemaal aan jezelf, ze zijn er namelijk in veel soorten en kleuren te koop. Kijk eens rond en bepaal zelf welke luiertas jij mooi vindt en bij jouzelf en je baby vindt passen.

Voorkom dat je onder in de luiertas moet zoeken

Het laatste wat je wilt is dat jij je telefoon of portemonnee nodig hebt en die niet kunt vinden omdat hij verdwaalt is geraakt ergens in de luiertas. Om dat tegen te gaan kun je ervoor kiezen om een telefoon portemonnee tasje aan te schaffen en daar je eigen spullen in te doen die je nodig kunt hebben. Dan zijn de spullen van jou en je baby gescheiden en kun je makkelijk vinden wat je nodig hebt op dat moment.

Misschien wil je graag je spullen gescheiden?

Het kan natuurlijk ook zijn dat je liever de spullen van je eigen in een andere tas stopt en dat is ook prima te doen. Kijk dan eens naar crossbody tas brede band, dat is een ideale tas voor als je op een bruiloft bent omdat die tas niet te zwaar is en ook niet aan je schouders trekt door de brede band. Je krijgt daar dus geen last van maar kunt wel je eigen spullen in een eigen tas doen waardoor je niet hoeft te zoeken in een grote luiertas tussen de babyspullen.