Trouwdaginbrabant
Image default
Mode en Kleding

Een push up bh voor iedere maat

Een push up bh voor iedere maat

De push up bh wordt weer door steeds meer vrouwen gedragen. Waar deze bh een tijdje uit beeld is geweest, is dit de laatste jaren weer enorm veranderd. Het was namelijk zo, dat vooral veel jonge meiden deze bh’s droegen, maar dan wel één of zelfs meerdere maten te groot. De reden die ze hiervoor aangegeven hebben, was om zo te doen laten voorkomen alsof ze een grote cupmaat hadden. Niet heel slim. Toch zien we dat dit de laatste jaren weer is afgenomen, aangezien het steeds normaler wordt gewoon te laten zien wat je hebt. Volledig terecht als je het ons vraagt. Vooral voor jonge meiden kan het namelijk erg vervelend zijn, dat wanneer ze zich tijdens een gymles moeten omkleden, uiteindelijk blijkt dat de bh die ze dragen veel te groot is. Zorg er daarom dus altijd voor, dat wanneer je kind een bh gaat uitzoeken, je kijkt of deze wel goed zit.

 

Grote maten

 

Het maakt niet uit of je nu een grote of kleine maat hebt, een bh met push up kan altijd. Zelf bij een sport bh met voorsluiting, zien we steeds vaker dat vrouwen ook met cup maat d, ervoor kiezen om een bh met push up te gaan dragen. De voornaamste reden is het comfort en de extra ondersteuning welke het biedt. Wel zo prettig als je er de hele dag mee moet lopen. Niet voor niets zien we dus vooral vrouwen met een grotere cupmaat kiezen voor een push up bh. 

 

Kleine maten

 

Ook vrouwen met kleinere maten kunnen prima kiezen voor een push up bh. Zo worden de cups wat meer gevuld en lijkt het inderdaad alsof je wat meer volume hebt. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je direct een maat groter neemt, maar je ziet bij een zelfde maat wel degelijk verschil. Het grote voordeel is vaak, dat je borsten net iets meer volume hebben, waardoor ze wat mooier uitkomen in de cup. Met als voordeel, dat ook je kleding vaak net iets mooier zit. Vooral wanneer je een wat strakker shirtje draagt, zal je al snel zien dat het dragen van een push up bh, wel degelijk een positieve uitwerking heeft op het geheel.

 

Conclusie 

 

Zoals je dus kunt zien, maakt het niets uit of je nu een grote of kleine cupmaat hebt. In principe kun je dus gewoon altijd een push up bh dragen, mits het maar de juiste maat is. Is dit niet het geval, dan zal je inderdaad merken dat het allemaal niet zo prettig zit en ook niet mooi oogt, zoals je eigenlijk wel zou willen.