Trouwdaginbrabant
Image default
Bedrijven

De leukste photobooth op wielen

Met foto’s kunnen jullie de mooiste dag van je leven, jullie trouwdag, vastleggen. Een fotograaf is daarbij een belangrijk element, maar hebben jullie ook de optie van een photobooth overwogen? Met een photobooth worden de leukste, grappigste en meest waardevolle foto’s gemaakt. De gasten van jullie trouwfeest stappen in de photobooth en maken een foto speciaal voor jullie. Hoe bijzonder is dat? Niet zo gek dus dat het een ware hype is bij bruiloften. En om te voorkomen dat jullie later spijt krijgen dat er niet genoeg (leuke) foto’s gemaakt zijn, ga ook voor een photobooth!

Photobooth op wielen

Een photobooth is dus een leuke toevoeging, maar het kan nog specialer. Een photobooth op wielen? Ja echt, het is mogelijk om een volkswagenbusje photobooth te huren. Zo’n volkswagenbusje is helemaal omgetoverd inclusief retro gadgets, een luxe gastenboek en de leukste accessoires. Alles om helemaal in stijl foto’s te maken en waarbij iedereen zijn of haar creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Zo’n volkswagenbusje zal op jullie trouwlocatie staan te shinen en is echt een eyecatcher. Maar wees niet bang, natuurlijk staan jullie in het middelpunt van de belangstelling en stelen jullie die dag de show.

Helemaal in stijl

De VolkswagenPhotobooth.nl beschikt over meerdere kleuren busjes, dus jullie kunnen zelf bepalen voor welke kleur jullie gaan. Op de dag kunnen er onbeperkt foto’s geprint worden. Iedere foto wordt dubbel geprint, één voor jullie en één voor de gasten. Iedereen kan met aanwezige gadgets op de foto’s en het is mogelijk om de foto te personaliseren met een layout. Grote kans dat gasten nog lang over jullie dag napraten, met natuurlijk de foto’s erbij! Twijfels? Het is mogelijk om het busje vooraf te bezichtigen en natuurlijk kunnen jullie ook vrijblijvend een offerte opvragen.