Trouwdaginbrabant
Image default
Bedrijven

Een oldtimer huren voor je trouwdag

Een van de mooiste dagen van je leven staat voor de deur. Je treedt in het huwelijk met je liefste. Een dag die je op allerlei manieren perfect wilt laten verlopen. Tot en met het kleinste op het laatste detail. Je kapsel, je outfit, de fotoreportage, het diner en het feestje daarna. Alles moet kloppen! Ook de manier waarop je je die dag vervoert.

Wat te denken van het huren van een heuse oldtimer op die speciale dag?

De blits uithangen in een oldtimer

Om je huwelijksdag extra luister bij te zetten is het een ludiek idee om een unieke auto te huren. Een oldsmobile waar je altijd al eens in wilde rondtoeren. Met jezelf achter het stuur of een eveneens ingehuurde chauffeur.

Een oldtimer waar je mogelijk een liefde voor deelt. Of gewoon eens extra in wil opvallen. Samen met je aanstaande de show wil stelen voor een dag. Ter onderstreping van je liefde voor elkaar en de feestelijke dag.

Keuze uit meerdere modellen

Er is een ruime keuze aan oldtimers beschikbaar. Een perfecte auto de bij jullie past.

Wat dacht je van een legendarische Volkswagen Kever? Een geinige Mini-cooper of een grappige “Lelijke Eend”? Een stoere Ford Mustang mogelijk? Of een sportieve Porsche Speedster? Of ook leuk, een ouderwets Volkswagenbusje huren. Een busje waar je ook je ouders, vrienden of kinderen in kunt vervoeren. Gedeelde pret.

Huren bij de oldtimer-specialist

Uiteraard wil je een betrouwbare club vinden waar je de oldtimer kunt huren. Een professioneel bedrijf dat je een eerlijke huurprijs rekent. En voor die prijs een auto levert die nauwkeurig is nagekeken en schoongemaakt (coronaproof). Een eye-catcher bovendien.

Bedenk daarbij tevens dat de spik-en-span auto je, naast als vervoermiddel, ook perfect kan dienen als achtergrond bij je foto- en filmreportages. Zo ook om je te vereeuwigen met je gasten. Unieke herinneringen aan een speciale dag met een uniek vervoermiddel. Een heuse oldtimer.