Trouwdaginbrabant
Image default
Bedrijven

VW busje huren voor een bruiloft

Als je samen hebt besloten om te gaan trouwen, dan wil je dat je trouwdag in alle opzichten perfect verloopt. Ook al komt er heel veel op je af, een trouwauto mag niet ontbreken. Vanzelfsprekend kun je kiezen voor tal van luxe modellen, maar wil je de mooiste dag van je echt onvergetelijk maken, kies er dan voor om een mooi VW busje te huren.

VW bus als trouwauto

Het grote voordeel van een VW als trouwauto is niet alleen de grote beschikbare ruimte, maar vooral het nostalgische karakter. Je trouwdag wordt er gegarandeerd leuker door. Terwijl je die dag alles over je heen laat komen geniet je ook van een uniek vervoersmiddel. Ga je later de foto’s terug kijken, dan kun je samen herinneringen ophalen aan een geweldige dag.

Herinneringen aan een bijzondere dag

Een VW busje huren als trouwauto is net zo eenvoudig als het huren van elke andere wagen voor je trouwdag. Je hebt daarbij ook de mogelijkheid om je te laten vervoeren door een chauffeur. Als je liever zelf achter het stuur kruipt kan dat uiteraard ook. Een van de voordelen van een VW busje is dat je ook een aantal gasten mee kunt nemen. Wil je bijvoorbeeld dat de getuigen ook een rol krijgen tijdens de fotosessies, dan kun je die makkelijk een plaats bieden. Zo neem je eenvoudig vijf tot zes gasten mee in een VW T1 busje. Heb je liever een ander model, kies dan voor een VW T2. Laatstgenoemde bus heeft ook plaats voor acht inzittenden. Zo kun je bijvoorbeeld naast de fotograaf ook je eigen ouders en die van je partner meenemen.

Versier de VW bus naar wens

Ga je een VW bus huren als trouwauto, dan wil je die ook kunnen versieren. Hier zijn tal van mogelijkheden voor. Uiteraard kun je ervoor kiezen om dit te laten verzorgen door de verhuurder, maar waarschijnlijk vindt je het leuker om dit zelf te doen. Je hebt dan alle vrijheid om de iconische bus helemaal naar wens aan te kleden. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige strik in typische retro kleuren en maak zo het plaatje compleet.