Trouwdaginbrabant
Image default
Regional / Europe

Dacia modellen

Dacia is van oorsprong een Roemeens automerk. Tegenwoordig is Dacia een onderdeel van de Renault groep welke zich in Frankrijk bevindt. In 2014 had Dacia een aandeel van 510.000 verkochte voertuigen. In 2015 en 2016 zijn de cijfers verder gestegen wat te maken heeft met de lage instapprijs.

 

Dacia modellen

Dacia heeft een aantal modellen op de markt welke voldoen aan de hedendaagse eisen. Modellen zijn onder andere: Duster, Dokker, Dokker Van, Lodgy, Sandero en Logan MCV.

 

Prijzen

De Dacia Dokker begint vanaf 18.000 euro. De Dokker kenmerkt zich door de schuifdeur aan de zijkant.

De Duster is een SUV welke een prijskaartje heeft van 18.900 euro. De Duster is ideaal voor de wat grotere gezinnen omdat er veel binnenruimte is.

De Lodgy heeft een prijs van 18.100 euro. De Lodgy kenmerkt zich door 4 deuren en een achterklep.

 

De Sandero heeft een prijskaartje van 11.600 euro en valt in de categorie compacte auto. De binnenruimte is vergelijkbaar met die van een Volkswagen Polo 4 deurs.

 

De Logan MCV is een stationwagon met een prijs van 12.400 euro. Ook de Logan is zeer geschikt als gezinswagen en biedt verrassend veel ruimte.

 

Dacia verkopen

Heb je een Dacia en wil je die verkopen dan kun je het beste naar Gratis Mijn Auto Verkopen gaan. Deze autoveilingsite behaalt namelijk het hoogste bod op je auto. Het bod is altijd afkomstig van een RDW erkend autobedrijf en zo verkoop je niet alleen snel maar ook veilig je auto. Wil je jouw Dacia verkopen, dan weet je nu waar je moet zijn. De veiling duurt 24 uur en het is de makkelijkste manier om je auto te verkopen.

 

De veiling heeft veel voordelen ten opzichte van zelf verkopen via een advertentiesite. Je hoeft bijvoorbeeld niet zelf de auto te promoten en de verkoper uit te hangen. De veilingsite regelt namelijk alles voor je. Verkopen doe je, indien je akkoord gaat met het bod, aan een erkend autobedrijf. Daarbij wordt hij meteen overgeschreven en ben je er meteen van af.

 

Ook wanneer er een technisch probleem aanwezig is of schade, dan ben je hier aan het juiste adres voor de snelste verkoop en de beste prijs.