Trouwdaginbrabant
Image default
Regional / Europe

Bodytecclub – Effectieve en resultaatgerichte personal training

Effectieve en resultaatgerichte personal training

Veel mensen willen graag sporten maar zijn niet in staat door de dagelijkse bezigheden dat veel tijd rooft. Daarnaast zijn er wel mensen met vrije tijd maar die hebben geen zin om die uren te besteden in de sportschool. Voor al deze mensen is er nu de oplossing, namelijk: de personal training op de Miha-Bodytec van de Bodytec Business Club (onderdeel van Amforca Sports). U gaat aan de slag met een ervaren personal trainer en de Miha-Bodytec en daardoor heeft u in 20 minuten een volledige workout die normaal 3 uur zou duren. Het bereikt de dieper liggende spieren en worden zowel de bloedsomloop als het metabolisme gestimuleerd, zodat u sneller en effectiever afvalt.

De Miha-Bodytec van de Bodytec Business Club

De Bodytec workout van de Bodytec Business Club is een revolutionaire en efficiënte total body weerstandstraining waarmee u in 20 minuten per een strakker lichaam kan krijgen. Deze training volgt u door middel van de Miha-Bodytec apparatuur. De trainingsmethode maakt gebruik van elektrische spierstimulatie (EMS-Electrical Muscle Stimulation). De Bodytec training is effectiever dan reguliere krachttraining; het volledige lichaam wordt in één keer getraind, ook dieper liggende spieren worden versterkt en zowel de doorbloeding als het metabolisme van het lichaam worden verbetert.

De personal training van de Bodytec Business Club

Een personal trainer gaat samen met u aan de slag op de Miha-Bodytec. Door de Miha-Bodytec wordt uw huidsstructuur en lichaamscontouren verbetert, is er maar geringe belasting in en op de gewrichten en heeft u minder rugklachten. Een personal trainer geeft u voedingsadvies, een stofwisselingsprogramma, uitgebreide en unieke stretching technieken en tot slot SMR (self myofascial release) met de blackroll. De combinatie van de expertise van de personal trainer en de handigheid van de Miha-Bodytec maakt trainen gemakkelijk en zeer efficiënt. Hierdoor blijft of komt u met geringe tijdsbesteding in top vorm.

 Heeft u interesse in personal training op de Miha-Bodytec? Neem dan vrijblijvend een proefles met een van de personal trainers.

http://www.bodytecclub.eu/personal-training/