Trouwdaginbrabant
Image default
Regional / Europe

Vloertegels badkamer

Al enige tijd op zoek naar de juiste vloertegels voor in uw badkamer? U bent nog niet uw stijl tegengekomen, de service was niet helemaal op orde, of de prijs was simpelweg te hoog… er kunnen verschillende redenen zijn. Maar waarom dan toch kiezen voor vloertegels? Vloertegels zijn niet meer weg te denken uit de badkamer. Vloertegels creëren namelijk voor het grootste gedeelte de sfeer in uw badkamer. Het is dus belangrijk dat de juiste keuze wordt gemaakt. Pand 16 is gelegen in Rosmalen en wij stellen onze showroom open voor liefhebbers van vloertegels. U bent van harte welkom! Wij hebben een ruime collectie vloertegels voor uw badkamer, wc, keuken of woonkamer. Met een grootse keuze aan tegels, afmetingen en kleuren kunt u zich geen betere partner wensen.

 

Nieuwe vloertegels in de badkamer

Grote merken als Mosa, Sphinx en Villeroy & Boch. Deze merken staan garant voor een hoogwaardige vloertegel. Uiteraard hebben wij nog andere merken tot onze beschikking. Deze merken leveren ook uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit. Wij willen het allerbeste voor onze klanten, wij hopen natuurlijk dat u onze goede naam doorspeelt aan uw kennissenkring wanneer wij samen het project succesvol hebben afgerond. Wanneer u eenmaal heeft besloten dat uw badkamer toe is aan nieuwe tegels… wat is dan de volgende stap? Een bezoek aan een van onze showrooms is zonder meer de moeite waard. U zult versteld staan van onze collectie vloertegels. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice voor vrijblijvend advies.

 

De juiste vloertegels kiezen

Het is niet zomaar even een bezoekje aan de Albert Heijn, nieuwe vloertegels aanschaffen. Hier zal u een nachtje over willen slapen, de tegels moeten goed matchen met de rest van uw badkamer. Pand 16 voorziet mensen vanuit Rosmalen al jarenlang van de mooiste vloertegels voor de badkamer. Maak snel een afspraak.

 

https://www.pand16.nl/

Gerelateerde artikelen

Meer dan voldoende redenen om voor schildersbedrijf Schaepmeester in Nijmegen te kiezen

Een professionele website door SAM Design

Wat is het idee achter Cardano?