Trouwdaginbrabant
Image default
Regional / Europe

Megapret – Binnen- en buitenpret bij Megapret Gelderland

Binnen- en buitenpret bij Megapret Gelderland

Wilt u zoon of dochter graag een kinderfeestje geven? Wilt u een leuk dagje uit plannen met de klas? Of wilt u gewoon een gezellig dagje uit met de familie? Dan kan dat bij Megapret in Gelderland. Megapret is een gigantisch speelparadijs waar kinderen de gehele dag kunnen vertoeven. Het enorme oppervlak van het park maakt het een ideaal speelparadijs voor uw kinderen. Voor zowel jong als oud is er genoeg te beleven in het park. De gehele speeltuin (zowel indoor als outdoor) is schoon, veilig en overzichtelijk, waardoor u overal makkelijk een oog op de kinderen kunt werpen.

De indoor speeltuin van Megapret

De binnenspeeltuin is ruim 1500 m2 waar uw kinderen volop kunnen genieten van alle speelmogelijkheden. De kinderen kunnen zich helemaal uitleven in het 4-verdiepingen tellende softplay klim- en klautertoestel, voorzien van meer dan 100 hindernissen. De indoor speeltuin bestaat onder meer uit ballenbakken, trampolines, springkussen, een familieglijbaan, ballenkanonnen, een bouwhoek en een peutermiete. Toch is de grote binnenspeeltuin uniek in zijn soort door de toevoeging van een kinderdisco en zelfs een rodelbaan van 30 meter lang en 7 meter hoog.

De buitenspeeltuin van Megapret

De buitenspeeltuin van Megapret is maar liefst 20.000 m2 groot. De outdoor speeltuin biedt diverse moderne, interactieve speeltoestellen, zoals de Sona van Yalp en veel verassende items van Playnetic, waarbij kinderen zelf de benodigde energie om het apparaat te laten werken moeten opwekken. Verder bestaat de buitenspeeltuin uit een verkeerspark, inclusief stoplichten, een benzinestation en een wasstraat. Het absolute hoogtepunt van de openlucht speeltuin is misschien wel de monorail. Het is tevens een outdoor speeltuin met activiteiten voor volwassenen.

Tijd voor een dagje uit? Kom dan naar speelparadijs Megapret!

Na zo’n dagje uit is het belangrijk om uw kindje goed te verzorgen. Bekijk alles voor de verzorging en het in bad gaan van uw peuters bij Jut en Juul. 

http://www.megapret.nl/