Trouwdaginbrabant
Image default
Regional / Europe

Een professionele website door SAM Design

 

Het maken van een professionele website is een stap die veel bedrijven ondernemen wanneer zij de stap maken van een klein naar een middelklein bedrijf. Daarvoor was het nog wel te doen met een eigen website of eentje die door een stagiair gemaakt werkt maar nu begint een professionele website toch echt noodzakelijk te worden voor het succes van het bedrijf. SAM Design maakt professionele website met bepaalde kenmerken die hieronder kort zullen worden besproken.

 

Responsiviteit

Een van de belangrijkste criteria voor een professionele website is responsiviteit. Responsiviteit is een ander woord voor een website die op elk apparaat goed weergeven wordt. Tegenwoordig zit een groot deel, volgens sommige schattingen het grootste deel, van de gebruikers op mobiele apparaten op het internet. Deze mobiele apparaten hebben tegenwoordig veel verschillende formaten, evenals computerschermen allerlei verschillende formaten hebben. Een responsieve website wordt goed weergeven op elk formaat en is heel belangrijk voor zowel waardering door zoekmachines en voor de gebruiksvriendelijkheid.

 

Interactiviteit

Interactiviteit is een mooi woord om te zeggen dat een website de bezoekers een bepaald pad laat doorlopen. Ofwel dat de bezoekers aankomen en ze gelijk duidelijk is waar ze op moeten klikken en waar ze heen moeten op de website. Hier worden vaak middelen voor gebruikt als een call to action knop en chatfuncties. Deze zetten bezoekers aan om acties te verrichten op de websites.

 

Gebruiksvriendelijkheid

Met de gebruiksvriendelijkheid van een website staat of valt de website. Het is heel belangrijk dat bezoekers de website makkelijk, en fijn te gebruiken. Gebruiksvriendelijkheid van een website hangt samen met bijna alle andere factoren van goed webdesign. Een gebruiksvriendelijke website trekt bezoekers aan om langer op de website te blijven, dit zet ze dan weer aan om meer acties te verrichten op de website. SAM Design maakt elke website gebruiksvriendelijk om de klant er van te verzekeren dat bezoekers het een fijne website vinden waar zij lang op blijven.