Trouwdaginbrabant
Image default
Mode en Kleding

De populaire tassen van Kipling

De eerste Kiplings waren eind jaren tachtig verkrijgbaar. Het was een rugzak met een aapje eraan. Ze werden gemaakt om functioneel en leuk te zijn, maar kwaliteit was en is nog steeds belangrijk.

Kipling handtassen zijn te koop in veel van de betere warenhuizen. Het originele rugzakontwerp wordt nog steeds gebruikt en het schattige aapje zit er altijd aan vast. Ze zijn er in verschillende kleuren. Roze, groen en zwart zijn allemaal populair. U kunt de riemen verstellen zodat ze comfortabel zitten.

Ze zijn ook on-line verkrijgbaar en het vinden van de perfecte maat en kleur kan gemakkelijk te doen zijn met de brede selectie die ze te bieden hebben. De meeste van de rugzakken zijn minder dan zeventig pond en dus is het nog steeds een redelijke investering voor de meeste mensen. Ze zijn populair over de hele wereld en worden gebruikt voor reizen, maar ook voor dagelijks gebruik. Ze zien er schattig uit met een voorjaarsjasje bij het winkelen in het winkelcentrum.

De aapjes zijn aan de buitenkant van de Kipling bevestigd. Je kunt er zeker van zijn dat je een echte Kipling hebt als er een harig diertje op zit dat dezelfde kleur heeft. De aapjes zijn meestal ongeveer drie centimeter groot. Je kunt ze op de tas laten zitten, zoals de meeste mensen doen, of je kunt ze eraf halen en ze bewaren in je verzameling aapjes van alle Kiplings die je hebt. Deze kleine jongens zijn ook leuk voor de kleinkinderen om mee te spelen.

Kipling tassen ontlenen hun naam aan het boek en de film Jungle Book. Wat een betere manier om uit te leggen over de hele filosofie van de Kipling naam. Apen spelen een grote rol in het Jungleboek en omdat ze leuk en avontuurlijk zijn, helpt het om uit te leggen waar een Kipling-tas over gaat.