Trouwdaginbrabant
Image default
Regional / Europe

De 3 meest voorkomende iphone reparaties

In Nederland is ruim één op de drie smartphones een iPhone. In 2017 had Apple een marktaandeel van 32% op de smartphonemarkt. Het zijn prachtige apparaten (natuurlijk wel redelijk aan de prijs), maar zo nu en dan komt het voor dat het apparaat niet meer naar behoren functioneert. GSM Paradise voert meerdere iPhone reparaties per dag uit en heeft een lijstje gemaakt met de meest voorkomende reparaties aan deze Apple smartphones.

Scherm

Zoals je misschien al wel verwachtte, komen de meeste problemen aan de iPhone – en eigenlijk ook de rest van de smartphones – voor bij het scherm. Alhoewel de schermen van tegenwoordig sterker zijn dan voorheen, zit een ongeluk in een klein hoekje. De problemen kunnen variëren van een klein barstje tot een compleet gespleten scherm, waar een barst als op een autoruit in zit. Uiteraard is een reparatie van het model mogelijk, maar het is aan te raden om ook voorzorgsmaatregelen te nemen, zodat dit in het vervolg minder snel zal gebeuren. Een sterk telefoonhoesje zal hier zeker bij helpen.

Behuizing

De behuizing van een iPhone is na het scherm het onderdeel wat het grootste slachtoffer is. Deze is snel gebarsten, of zelfs gebroken. Gelukkig is het vaak wel alleen een visueel probleem. In de meeste gevallen doet de telefoon het nog gewoon.

Connector

Je hebt de afgelopen maanden al 4 van die verrekte opladers aangeschaft, maar elke keer gaan ze stuk! Misschien ligt dit niet aan de opladers, maar is er juist iets mis met het oplaadgedeelte, ook wel de connector genoemd, van de iPhone. Gelukkig kan ook deze gerepareerd worden. Bij GSM Paradise heb je jouw smartphone vaak zelfs al binnen een dag terug.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden. Kijk dan verder voor de mogelijkheden bij GMS Paradise!

 

https://www.gsm-paradise.nl/