Trouwdaginbrabant
Image default
Winkelen

Wat is 112 Gorssel?

Gorssel is een prachtige, levendige kleine historische stad aan de rand van de Veluwe in Gelderland, Nederland. 112 Gorssel is een initiatief om de culturele rijkdom en achtergrond van de stad te ondersteunen en een platform te bieden voor de culturele gemeenschap. Door verschillende culturele activiteiten, activiteiten en evenementen te organiseren met betrokkenheid van lokale inwoners, bedrijven en instellingen, biedt 112 Gorssel een unieke ervaring aan alle locals en bezoekers.

De Visie van 112 Gorssel

112 Gorssel streeft er naar de lokale bevolking en bezoekers een optimale culturele beleving te bieden. Door workshops, lezingen, seminars en gesprekavonden worden mensen betrokken bij de vele culturele activiteiten in Gorssel. Daarnaast richt 112 Gorssel zich op het promoten van Gorssel met geplande evenementen en activiteiten, zoals markten, concerten, kunsttentoonstellingen, theatervoorstellingen en muziekfestivals.

Het team

112 Gorssel is onderverdeeld in een hoofd, management en bestuursteam, elk met hun eigen taken. Het hoofdteam bestaat uit een verantwoordelijke voor de communicatie, een verantwoordelijke voor de inhoud, een verantwoordelijke voor de inzet van mensen, een verantwoordelijke voor financiën en een verantwoordelijke voor de organisatie. Hiernaast is er ook een managementteam dat verantwoordelijk is voor de dagelijkse werkzaamheden. Het bestuursteam bestaat uit negen mensen die de kaders voor het hoofd- en managementteam bepalen.

Bijdragen aan de lokale gemeenschap

Naast het organiseren van verschillende activiteiten voor lokale bewoners en bezoekers, biedt 112 Gorssel ook bijdragen aan de lokale gemeenschap. Het culturele initiatief heeft een fonds opgericht dat financiële bijdragen biedt aan lokale inwoners, culturele instellingen, bedrijven en evenementen. Daarnaast helpt 112 Gorssel lokale bedrijven ook met het promoten van hun bedrijf en het voeren van acties gericht op de lokale bevolking.

Conclusie

112 Gorssel is een uniek initiatief dat veel betekenis heeft voor de lokale gemeenschap. Door de organisatie van verschillende culturele activiteiten, workshops, lezingen, seminars, evenementen en activiteiten, helpt 112 Gorssel de inwoners en bezoekers van Gorssel in contact te brengen met culturele expressie. Ook biedt 112 Gorssel financiële bijdragen aan lokale initiatieven en helpt het lokale bedrijven bij het promoten van hun bedrijven. We raden iedereen aan 112 Gorssel te bezoeken en te zien wat ze te bieden hebben!

.