Trouwdaginbrabant
Image default
Bedrijven

Vijf tips voor een goedkope én mooie bruiloft!

Je wilt een trouwfeest, maar je hebt helaas geen bakken met geld? Laat je niet kisten. Een mooi trouwfeest is nog steeds mogelijk!

Tip 1: Locatie

Er zijn natuurlijk genoeg dure locaties te bedenken. Toch kan het ook mooi en low budget! Kijk naar de mogelijkheden. Heb je zelf bijvoorbeeld een hele grote tuin? Dan kan je ook daar het feest houden. Of je hebt vrienden die bijvoorbeeld buitenaf wonen en jullie daar de ruimte geven, om het feest te houden.

Tip2: Goedkope trouwjurken winkel

Een mooie jurk hoort er wel bij. Je wilt stralen op deze mooi dag! En als je later terugkijkt op de foto’s, dan wil je er toch zeker fenomenaal prachtig uitzien. Een hele goede oplossing is een goedkope trouwjurken winkel. Eentje waar ze wel begrijpen dat het een hele bijzondere dag is. Niemand die ziet dat jouw jurk uit een goedkope trouwjurken winkel ziet. Vooral als je fantastisch mooi bent opgemaakt!

Tip 3: Gastenlijst

Hou het klein. Ken je die verjaardagen waar het knetterdruk was, maar je vervolgens niemand echt hebt gesproken? Dat is toch jammer… Bovendien, hoe kleiner de bruiloft hoe meer je relatief per gast kunt uitgeven, om er een spetterend feest van te maken.

Het scheelt ook bijvoorbeeld in het aantal kaarten dat je gaat versturen. Je kunt zelfs, zelf de kaarten maken, als je een beetje creatief bent aangelegd. Dat geeft ook een hoop voorpret en het maakt het super persoonlijk!

Tip 4: Wanneer ga je trouwen?

Natuurlijk is maandag nog steeds de gratis trouwen dag. Of het handig is, dat moet je zelf bepalen. Jouw gasten en jullie moeten dan sowieso de maandag vrij nemen. Als je werknemer bent heb je recht op twee tot vier vrije dagen.

Ook een 1e of 2e graad familielid heeft recht op een vrije dag.

Maar, als het feest tot de late uurtjes is doorgegaan, is de dinsdag dan ook geen fijne dag meer om te werken.

Informeer anders wat trouwen op vrijdag of in het weekend kost.

Tip 5: Trouw niet voor je veertigste

Je kent het liedje wel. Natuurlijk moet je het helemaal zelf weten. Trouw wanneer het goed voelt voor jullie allebei. Toch is niet te vroeg trouwen soms een voordeel. Als je een beetje wacht, kun je iets meer sparen. Aan de andere kant je hoeft ook niet te lang te sparen. Met een mooi jurk van een goedkope trouwjurken winkel kun je echt wel shinen!

In ieder geval veel wijsheid en een fijne bruiloft gewenst!

https://www.trouwjurken-outlet.com/trouwjurk-outlet/