Rijden in een vrachtwagen is een vak apart

Door een drukke mensenmassa rijden met een ambulance, dagelijks pakketjes bezorgen met een nét iets te grote bestelbus of op maandagochtend in de file staan met een vrachtwagen. Hoewel iedere bestuurder hiervoor een speciaal rijbewijs heeft moeten behalen, hebben de vaardigheden van de bestuurder vaak weinig invloed op het veroorzaken van ongelukken op de weg. Maar al te vaak krijgt zichtspecialist op de weg, Van Zwitserland, te horen dat er een ongeluk heeft plaatsgevonden, omdat de bestuurder geen zicht had op de situatie in de dode hoek van zijn voertuig. Hoe had dat nou voorkomen kunnen worden? Van Zwitserland weet de oplossing, namelijk: een achteruitrijcamera.

Van camos achteruitrijcamera’s tot orlaco achteruitrijcamera’s en van zijcamera’s tot dubbele lenscamera’s: Van Zwitserland heeft het in huis. Door de specialistische kennis en jarenlange ervaring van de experts bij Van Zwitserland hebben zij verschillende, geavanceerde camera’s kunnen ontwikkelen. Deze beschikken allemaal over andere functies, waarbij je kunt denken aan het optimaliseren van het zicht aan de zijkanten van de vrachtwagen of zicht op het derde remlicht. Uiteraard kun je van onze specialisten verwachten dat zij een camera hebben ontwikkeld, die schokbestendig en waterdicht zijn. Om die reden maakt het niet uit of jij door weer en wind moet rijden of je over een onverharde weg moet verplaatsen. Bovendien kun jij ervan uitgaan dat je zowel overdag als in de nacht optimaal zicht hebt door de ledlampen, die zich in de achteruitrijcamera’s bevinden. Waar wacht jij dus nog op? Wees verzekerd van optimaal zicht en voorkom stilstand op de autoweg, ongelukken in het verkeer en files op de route.

Rijden in een gigantisch voertuig is een vak apart, maar dan nog heb je sommige zaken niet in de hand. Een achteruitrijcamera is daarom een uitstekend hulpmiddel om veilig op de weg te kunnen rijden en op die manier ongelukken te voorkomen. Ga dus snel naar de website van Van Zwitserland en bestel jouw achteruitrijcamera!

https://www.vanzwitserland.nl/

Aan Tasmanrent heb je een zeer goed verhuisbedrijf in Wageningen

Ben je ook op zoek naar een goed verhuisbedrijf in Wageningen? Dan heb je aan Tasmanrent zeker een goede gevonden. Je kunt bij hen terecht voor verhuiswagens die allerlei verschillende maten zijn. Het ligt eraan hoeveel je moet verhuizen voor welke maat je zal kiezen. Je ontdekt op de website alle tarieven die behoren tot de wagens die worden aangeboden om je verhuizing te kunnen uitvoeren. Naast dat je kunt kiezen uit diverse maten en groottes van de wagens, kan je ook nog kiezen voor de verschillende tijden dat je de wagens kunt huren van het verhuisbedrijf in Wageningen. Daarbij behoren ook de vrije kilometers wat een factor is dat invloed heeft op de tarieven van het huren van de verhuisauto’s. Als je binnen deze aantal kilometers blijft dan betaal je alleen maar de kosten van de brandstof en hoef je geen extra kosten te voldoen.

Tasmanrent werkt snel

Bij het verhuisbedrijf in Wageningen wordt er altijd heel duidelijk gewerkt. Je zal van tevoren duidelijk een overzicht krijgen met de tarieven en de totaalprijs die je betaalt en daarop zie je ook precies wat je daarvoor terug zal krijgen. Je kan de keuze maken om zelf je verhuizing te doen en het verhuisbedrijf in Wageningen alleen in te huren voor de wagens die zij tot hun beschikking hebben, maar je kunt ook je hele verhuizing laten doen door het verhuisbedrijf in Wageningen. Dat is natuurlijk helemaal perfect! Op een goedkope manier verhuizen wordt hierdoor mogelijk gemaakt. Je bespaart veel kosten doordat er op een heel slimme manier wordt gewerkt en het dus allemaal erg snel kan worden uitgevoerd.

Geld en tijd besparen

Je kan ook zelf meehelpen met het verhuizen als je het verhuisbedrijf in Wageningen inhuurt. Hoe sneller er wordt gewerkt, hoe lager uiteindelijk de tototaalprijs van de gehele verhuizing zal zijn. Ook kan je bij dit bedrijf verhuisdozen huren of aanschaffen. Standaard zullen de verhuizers alle spullen meenemen die nodig zijn voor het verhuizen. Denk hierbij aan karton, plastic en doeken om breekbare spullen heel te kunnen houden. De mogelijkheden voor het verhuizen zijn door de weeks van maandag tot en met donderdag bij het verhuisbedrijf in Wageningen. Kijk op tasman.nl voor meer informatie.

Maak gruis van steen en beton met de betonboor

Met de betonboor van Technische Produkten maakt in binnen no time gruis van steen en beton. U vindt al een model van 1000 mm lang en 4 mm dik. Er zijn diverse lange en korte modellen waardoor er altijd een geschikte boor voor u tussen zit. Wij zetten graag onze boren voor u op een rijtje zodat u hierdoor makkelijker een keuze kan maken welk product het meest geschikt is voor uw klus. Ook als u een groter aantal wilt bestellen, zoeken wij graag een passende oplossing voor u. U hoeft hiervoor enkel een e-mail te sturen met de gewenste aantallen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een offerte van ons op maat. Ook als de perfecte boor er niet tussen zit, kunt u contact met ons opnemen. Dan kijken wij verder naar de mogelijkheden voor u.

Betonboor: de soorten

Als u op zoek bent naar een betonboor dan kunt u bij Technische Produkten vele soorten vinden. Al onze boren zijn van de beste kwaliteit maar elke boor heeft zo zijn eigen specialisaties. Eén van onze betonboren is de hamerboor SDS die maar liefst 2 aansluitingen heeft en vier snijders. Hierdoor kan hij makkelijk door beton boren. Een andere boor is de steenboor die specifiek geschikt is voor de zwaardere soorten steen. De universeelboor TCT is niet alleen geschikt voor steen maar ook diverse tegelsoorten. De diamantboor TSM is geschikt voor boren in tegels en glas.

Diverse andere boren

Naast onze betonboren vindt u ook nog diverse metaal- en houtboren in ons assortiment. De metaalboren zijn geschikt voor, zoals de naam al zegt, diverse metalen. Deze zijn dan ook voorzien van een splitpoint waardoor de boor goed door het materiaal heen kan. U vindt bijvoorbeeld een cobalt boor die geschikt is voor metaalsoorten als RVS, aluminium en INOX. Onze houtboren zijn daarentegen geschikt voor het boren van hout. Deze worden verdeeld in 4 soorten namelijk de speedboren, slangenboren, azobeboren en de Forstner bit DIN 7483g. Elk van deze boren hebben hun eigen specialiteiten. Om precies te zien welke boor het beste bij u past, kunt u een kijkje nemen op onze website van Technische Produkten.

Handige middelen voor de HRM afdeling

In de afgelopen jaren zie je een enorme verandering in het Human Resource Management vakgebied. Zo is het duidelijk te zien dat deze afdeling steeds meer belangrijker is geworden in het bedrijfsleven. En dit is niet geheel vreemd, aangezien er vroeger iedereen standaard werkte van 8 tot 5 en daarna naar huis ging. Iedereen vond dit normaal, waardoor niemand klaagde, zolang er maar elke maand hun salaris maar kregen.

 

Tegenwoordig is deze denkwijze enorm veranderd. Nu wordt er bijvoorbeeld steeds meer verwacht dat de HRM afdeling goed zorgt voor het personeel. Dit speelt zeker een rol bij bedrijven met meer dan 50 mensen in dienst. Ook wanneer het bedrijf groeit is het een aanrader om eens te kijken naar een consultant HRM. Een HRM consultant werkt nauw samen met de HRM afdeling binnen het bedrijf, maar heeft alleen een adviserende rol. Zo kijkt de consultant naar bepaalde processen tijdens het werven van nieuw personeel, het selecteren, beoordelen en opleiden van werknemers en nog veel meer strategische processen binnen het bedrijf. Dit kan van enorme waarde zijn, aangezien zo’n consultant een frisse bleek heeft op het bedrijf en vaak via een extern oog alles in de gaten kan houden.

 

Naast een HR consultant, kan het ook heel handig zijn om een HR software pakket aan te schaffen. Zo kan je gemakkelijk het salaris boeken, het aantal medewerkers binnen het bedrijf zien, chatten met medewerkers, afspraken inplannen en veel meer. Dit zijn erg handige functies, aangezien je er veel tijd mee bespaart. Zonder zo’n software pakket is het erg veel werk om handmatig de salarisstroken te sturen en via externe middelen te gaan communiceren is ook geen pretje. Kortom is de HRM afdeling erg belangrijk binnen een bedrijf en is het zeker een aanrader om een software pakket te nemen waar je veel tijd mee gaat besparen.  

https://www.cbbs.nl/

All dent, de beste praktijkinrichting voor uw tandartsenpraktijk

Bij All Dent ligt de focus op onze service. We zorgen ervoor dat we u kwaliteit leveren en we hebben een sterke technische dienst. Dit zorgt ervoor dat we uw problemen snel kunnen verhelpen en we garant staan voor een goede onderhoud. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van formaat op de markt van tandheelkundige praktijkinrichting en dental equipment. Hierdoor is All dent dé partner voor het inrichten van uw tandartsen- en/of mondzorgpraktijk. Het grote voordeel van All dent is de snelheid en flexibiliteit die we u kunnen bieden. Hierdoor staan we bij eventuele problemen altijd voor u klaar, zodat u snel weer verder kunt gaan met uw werk. Uw belang staat bij All dent altijd centraal. Of u nu een kleine of grote praktijk heeft, u krijgt van ons altijd volle aandacht en optimale service. Ook zorgen we ervoor dat uw contacten met ons soepel en prettig verlopen. All dent is voor u dus dé partner voor uw praktijkinrichting.

Praktijkinrichting voor de ideale praktijk vindt u bij All dent

Wanneer u uw praktijk gaat inrichten, wilt u graag dat dit een ideale praktijk wordt. Wij doen er alles aan om dit voor u te realiseren. We zorgen voor een unieke en goed ingedeelde praktijk met een erg fijn werkklimaat. Zo kunt u er elke dag weer goed tegenaan in uw praktijk. Bij het inrichten van uw praktijk, nemen we uw eigen ideeën en wensen als uitgangspunt. Hierna stellen we een plan op voor uw praktijk, en doen we er alles aan om deze naar uw beeld te vormen. Tevens kunt u het bedenken van een concept voor uw praktijk overlaten aan onze ontwerpers en interieurarchitecten. Onze creatieve medewerkers hebben ruime ervaring in de dentale markt en kunnen de mooiste en meest praktische oplossingen bedenken voor uw praktijk. Als de tekeningen voor uw praktijk klaar zijn, regelen wij alles voor u. U kunt bij ons de verschillende producten bestellen die nodig zijn voor uw praktijk en wij plaatsen ze daarna ook. En onze taak stopt niet na het inrichten van uw praktijk. We staan altijd tot uw dienst voor het oplossen van eventuele problemen of complicaties en lossen deze dan zo snel mogelijk op. Bij All dent vindt u dus de beste praktijkinrichting, maar dan net een stapje beter. 

Houten vloeren kopen bij een specialist

Ik ben samen met mijn vrienden gaan zoeken naar verschillende soorten houten vloeren voor bij ons in het appartement. We wisten allebei vrij zeker dat het een houten vloer zou zijn, omdat daar onze smaak ligt. Maar nu was het de vraag welke houten vloer het beste is voor in het huis en welke we zelf erg mooi vonden. Daarom wilden we eigenlijk een specialist in houten vloeren waar we veel advies kunnen vragen. 

Verschillende soorten houten vloeren

Omdat we niet zeker wisten wat voor soort houten vloer wij precies wilden hebben, zijn we research gaan doen en hebben we meteen gekeken wat ook goed past met onze meubels. Wij hebben namelijk best lichtgekleurde meubels gekocht, vooral wit. Daarbij zou een mooie donkere vloer bij kunnen passen of juist een beetje tussenin. Maar we wisten dat niet zeker dus we hebben veel showrooms gezien om te kijken voor inspiratie. De meest inspirerende showroom was toch die van Bax Houthandel. Ze hadden een mooie opzet gemaakt met allerlei meubels en de vloeren lagen er ook schitterend bij. Bovendien waren we helemaal verliefd geworden op een vloer die daar in de showroom lag. We hebben meteen een medewerker erbij gehaald en meer details gevraagd over die specifieke vloer.

Bax Houthandel heeft ons goed geholpen

We kregen meteen de vloer te zien. Het was een eiken laminaatvloer met een handig kliksysteem waarmee het leggen van de vloer een stuk makkelijk zou maken. Dit vonden we allemaal al super handig en we vroegen meteen of ze ook iets aanbieden dat ze deze vloeren voor ons de in konden leggen. Dat was geen probleem en we hebben alles netjes afgerond. Nu zijn we een paar maanden verder en we zijn super blij met de keuze van de vloer en de hulp van Bax Houthandel. Zonder hen was het nooit zo mooi geweest.

Contact

Heeft u ook een vloer nodig en zoekt u een specialist hierin? Bekijk dan de website van Bax Houthandel voor meer informatie over alle producten die zij verkopen en produceren en wat zij nog meer qua diensten kunnen betekenen.

Energietransitie

Energietransitie & ruimtelijke ordening kunnen niet zonder elkaar

Wat houdt energietransitie in?
Werk je bij de overheid en ben je actief op het gebied van ruimtelijke ordening en gebiedsontwikkeling, dan krijg je ongetwijfeld met het fenomeen energietransitie te maken. De kern hiervan is dat we de menselijke ecologische voetafdruk moeten verkleinen door te kiezen voor duurzame, CO-neutrale en milieuvriendelijke bouwprojecten en bouwmethoden. Wat zijn de belangrijkste mogelijkheden om bij gebiedsontwikkeling rekening te houden met de noodzakelijke energietransitie?


Energietransitie en ruimtelijke ordening kunnen niet zonder elkaar

Uiteraard heb je als professional bij gebiedsindeling, bouw en ruimtelijke ordening te maken met de wet ruimtelijke ordening, het gemeentelijke bestemmingsplan en, vanaf 2021, met de nieuwe omgevingswet. Energietransitie en ruimtelijke ordening kunnen vice versa niet zonder elkaar. Want waar moeten windmolenparken, zonnepaneelparken en extra elektriciteitscentrale – die nodig zijn voor de toename van elektrisch vervoer en het groeiende gebruik van elektrische apparaten – gevestigd worden? Welke belangen wegen zwaarder: die van boeren, burgers, bedrijven of de natuur? Met dit soort vraagstukken krijgen steeds meer stedelijke professionals, overheidsmedewerkers en bedrijven te maken. Want de energietransitie die zich nu al voltrekt en alleen maar in omvang toeneemt, gaat aan niemand en niets voorbij.


Toch gaat het lukken!

Bovenstaande boodschap werd in een lezing in 2017 beklemtoond door Dirk Sijmons, een ervaren landschapsarchitect, professor Landscape Architecture aan de Universiteit van Wageningen en medeschrijver van het Nationaal perspectief Energie en Ruimte. Sijmons ziet een rol weggelegd voor overheden, die de voorwaarden kunnen scheppen om voldoende energieparken bij te bouwen. Sijmons voert zelf een pleidooi voor enkele grote nationale energiegebieden, waar windmolens en zonnepanelen (zonne-akkers) geconcentreerd moeten worden. Als overheden de ruimte scheppen voor dit soort initiatieven, is er volgens Sijmons een gerede kans dat Nederland in 2050 een energieneutraal land kan worden.


Restwarmte uit de industrie kan benut worden

Een belangrijk aandachtspunt bij de energietransitie in relatie tot de ruimtelijke ordening, is volgens Sijmons ook het grootschalig gaan hergebruiken van restwarmte uit de industrie. Overheden zouden hierin een rol kunnen spelen door het bedrijfsleven te verbieden om restwater te lozen. Dan worden fabrieken en bedrijven namelijk gedwongen om op zoek te gaan naar alternatief gebruik van hun koelwater. Dit levert uiteindelijk niet voor de industrie en het bedrijfsleven zelf winst op, maar zeker ook voor de samenleving als geheel.

Cruiseship Aurora guides you through the beautiful Holland

Cruiseship Aurora, a stunning clean ship with lots of space to enjoy your holiday to the fullest. https://cruiseshipaurora.nl/ provides you with more information. Our people can’t wait to meet you and guide you through The Netherlands. We will take you to some beautiful places where there will be enough free time for you. Having a holiday of a lifetime is something we want you to have. You will never forget the amazing moments of the river cruise. When you choose to take the ultimate trip across the Dutch rivers you’ll see the best places our country has to offer, taste the best foods you can think of, and take part in modern festivals. They say that travel is the only thing you can buy that makes you richer, and yes, it’s a little bit of a cliché. But we promise you that you won’t regret stepping on board of our beautiful ship. Let us know what you would like to do on a river cruise in The Netherlands together with Cruiseship Aurora.

Cruiseship Aurora for you

Cruiseship Aurora is going to show you all the beauty The Netherlands has to offer. We ware determined to make your stay on our ship the best time you have ever had. And we know you’ll also enjoy your stay in the land is well. The Netherlands has so many things to offer, we are having a hard time make a schedule for just a week… If there’s one thing we take pride in regarding the river cruise in Holland, it’s quality. From the luxurious stay to the picturesque scenery, quality is the number one thing we strive for regarding our cruises. We can’t to show you what our quality is all about. Cruiseship Aurora is so much more than just an ordinary boat.

Cruiseship Aurora has the experience

Join the experienced crew of Cruiseship Aurora on board.

https://cruiseshipaurora.nl/

De nieuwste collectie dames badkleding!

Iedere vrouw moet zich comfortabel en zelfverzekerd voelen in haar badkleding. Voor de een is dat makkelijker dan voor de ander. Wanneer je lekker in je fel zit, straal je dit ook uit. Mooie badkleding kan je hierbij helpen. Een flatterende bikini ondersteund je lichaam en laat je rondingen mooi uitkomen. Ga je liever iets meer bedekt naar het strand? Kies dan voor een mooi aansluitend badpak in een universele kleur. Bij TC WOW vind je een gloednieuwe zomer collectie die geschikt is voor alle vrouwen. De hoge kwaliteit badkleding van TC WOW zie je terug in diverse pasvormen, prints en maten. Zo zit er voor iedere vrouw altijd wel een geschikt item tussen. We gaan in dit artikel verder in op de laatste collectie badkleding voor dames. Dus, ben je nieuwsgierig? Lees dan snel verder en ontdek de nieuwste collectie dames badkleding van TC WOW!  

Dames bikini’s

Het leukste aan een bikini is dat je eindeloze combinaties kunt maken met de topjes en broekjes. Kies bijvoorbeeld voor een TC WOW bikini top met een vrolijke print, en combineer deze met een broekje in een universele kleur of andersom. Je kunt er ook voor kiezen om twee universele kleuren met elkaar te combineren. Denk bijvoorbeeld aan zwart en olijfgroen, of rood met zwart. Zoals we net al zeiden: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Kies voor een (corrigerend) badpak

Voel je je niet comfortabel in een bikini en kies je daarom liever voor iets meer stof? Dan is een badpak waarschijnlijk meer naar je zin. Ook hierbij heb je keuze uit tal van vrolijke kleuren, prints en designs. Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor een corrigerend badpak. Wanneer je je buik graag wilt verdoezelen is dit de perfecte oplossing. Zo kun je je 100% zelfverzekerd, comfortabel en mooi voelen in je badkleding.

 

Waarom kiezen voor afdrukken van een HP PageWide printer?

Er zijn vele redenen te bedenken waarom het specifieke formaat van een HP PageWide printer zo goed werkt voor het drukken, maar het draait natuurlijk vooral om de mogelijkheden van een groot formaat drukwerk. Wanneer je als bedrijf de mogelijkheid hebt om op groot formaat te kunnen printen, op een net zo veelzijdige manier als printen op een klein formaat, kan je bedrijf pas echt profiteren van de resultaten.

Met een HP PageWide printer van Repromat open je deuren die met een reguliere printer gesloten zouden blijven. Je krijgt de mogelijkheid om grote posters en banners te maken die echt de aandacht trekken van een groot publiek, vooral als ze zijn gemaakt in verschillende vormen of ongebruikelijke kleuren waardoor ze opvallen. Voor veel bedrijven of degenen die gewoon meer aandacht willen creëren, kan dit type formaat een grote toegevoegde waarde hebben.

Uitgebreid assortiment

Bij Repromat heeft u dankzij hun ruime assortiment heel wat keus als het gaat om de aanschaf van een grootformaat printer. Met zo’n printer profiteert u van de grootformaat posters, banners en meer voor uw kleurendruk behoeften. U kunt zelfs samenwerken met grafische ontwerp professionals om precies te krijgen wat u wilt, zodat het de juiste impact heeft op uw publiek. In de grafische industrie is “groot formaat” eigenlijk een relatieve term, omdat de maximale printformaten van printer tot printer verschillen. Maar in het algemeen verwijst groot formaat naar de volgende categorieën drukwerk:

  • Raam- en muurposters

  • Kaarten, schema’s en grafieken

  • Aankondigingen van evenementen

  • Grote wandkalenders

  • Winkeldisplays

  • Promotionele bewegwijzering

  • Groeitabellen voor kinderen

  • Belangrijke mededelingen voor werknemers, studenten of andere groepen

Horizontale of verticale banners?

Zoals u kunt zien, heeft grootformaat printen vele toepassingen. Het kan worden gebruikt om de aandacht van ver te trekken, om snel een referentie te geven, of om een grote visual te bieden voor gebruik in een klaslokaal of andere educatieve omgeving. Ook gebruiken de meeste bedrijven grootformaat drukwerk voor promotionele doeleinden.

Grootformaat printen is meestal ontworpen als een vlakke wandophanging, maar het kan ook worden gemaakt om te vouwen of in sommige gevallen om vrijstaand te worden gemaakt. Wat uw behoefte aan grootformaat printen ook is, neem contact op met de professionals van Repromat, om uw wensen te bespreken.