Handige middelen voor de HRM afdeling

In de afgelopen jaren zie je een enorme verandering in het Human Resource Management vakgebied. Zo is het duidelijk te zien dat deze afdeling steeds meer belangrijker is geworden in het bedrijfsleven. En dit is niet geheel vreemd, aangezien er vroeger iedereen standaard werkte van 8 tot 5 en daarna naar huis ging. Iedereen vond dit normaal, waardoor niemand klaagde, zolang er maar elke maand hun salaris maar kregen.

 

Tegenwoordig is deze denkwijze enorm veranderd. Nu wordt er bijvoorbeeld steeds meer verwacht dat de HRM afdeling goed zorgt voor het personeel. Dit speelt zeker een rol bij bedrijven met meer dan 50 mensen in dienst. Ook wanneer het bedrijf groeit is het een aanrader om eens te kijken naar een consultant HRM. Een HRM consultant werkt nauw samen met de HRM afdeling binnen het bedrijf, maar heeft alleen een adviserende rol. Zo kijkt de consultant naar bepaalde processen tijdens het werven van nieuw personeel, het selecteren, beoordelen en opleiden van werknemers en nog veel meer strategische processen binnen het bedrijf. Dit kan van enorme waarde zijn, aangezien zo’n consultant een frisse bleek heeft op het bedrijf en vaak via een extern oog alles in de gaten kan houden.

 

Naast een HR consultant, kan het ook heel handig zijn om een HR software pakket aan te schaffen. Zo kan je gemakkelijk het salaris boeken, het aantal medewerkers binnen het bedrijf zien, chatten met medewerkers, afspraken inplannen en veel meer. Dit zijn erg handige functies, aangezien je er veel tijd mee bespaart. Zonder zo’n software pakket is het erg veel werk om handmatig de salarisstroken te sturen en via externe middelen te gaan communiceren is ook geen pretje. Kortom is de HRM afdeling erg belangrijk binnen een bedrijf en is het zeker een aanrader om een software pakket te nemen waar je veel tijd mee gaat besparen.  

https://www.cbbs.nl/

All dent, de beste praktijkinrichting voor uw tandartsenpraktijk

Bij All Dent ligt de focus op onze service. We zorgen ervoor dat we u kwaliteit leveren en we hebben een sterke technische dienst. Dit zorgt ervoor dat we uw problemen snel kunnen verhelpen en we garant staan voor een goede onderhoud. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van formaat op de markt van tandheelkundige praktijkinrichting en dental equipment. Hierdoor is All dent dé partner voor het inrichten van uw tandartsen- en/of mondzorgpraktijk. Het grote voordeel van All dent is de snelheid en flexibiliteit die we u kunnen bieden. Hierdoor staan we bij eventuele problemen altijd voor u klaar, zodat u snel weer verder kunt gaan met uw werk. Uw belang staat bij All dent altijd centraal. Of u nu een kleine of grote praktijk heeft, u krijgt van ons altijd volle aandacht en optimale service. Ook zorgen we ervoor dat uw contacten met ons soepel en prettig verlopen. All dent is voor u dus dé partner voor uw praktijkinrichting.

Praktijkinrichting voor de ideale praktijk vindt u bij All dent

Wanneer u uw praktijk gaat inrichten, wilt u graag dat dit een ideale praktijk wordt. Wij doen er alles aan om dit voor u te realiseren. We zorgen voor een unieke en goed ingedeelde praktijk met een erg fijn werkklimaat. Zo kunt u er elke dag weer goed tegenaan in uw praktijk. Bij het inrichten van uw praktijk, nemen we uw eigen ideeën en wensen als uitgangspunt. Hierna stellen we een plan op voor uw praktijk, en doen we er alles aan om deze naar uw beeld te vormen. Tevens kunt u het bedenken van een concept voor uw praktijk overlaten aan onze ontwerpers en interieurarchitecten. Onze creatieve medewerkers hebben ruime ervaring in de dentale markt en kunnen de mooiste en meest praktische oplossingen bedenken voor uw praktijk. Als de tekeningen voor uw praktijk klaar zijn, regelen wij alles voor u. U kunt bij ons de verschillende producten bestellen die nodig zijn voor uw praktijk en wij plaatsen ze daarna ook. En onze taak stopt niet na het inrichten van uw praktijk. We staan altijd tot uw dienst voor het oplossen van eventuele problemen of complicaties en lossen deze dan zo snel mogelijk op. Bij All dent vindt u dus de beste praktijkinrichting, maar dan net een stapje beter. 

Houten vloeren kopen bij een specialist

Ik ben samen met mijn vrienden gaan zoeken naar verschillende soorten houten vloeren voor bij ons in het appartement. We wisten allebei vrij zeker dat het een houten vloer zou zijn, omdat daar onze smaak ligt. Maar nu was het de vraag welke houten vloer het beste is voor in het huis en welke we zelf erg mooi vonden. Daarom wilden we eigenlijk een specialist in houten vloeren waar we veel advies kunnen vragen. 

Verschillende soorten houten vloeren

Omdat we niet zeker wisten wat voor soort houten vloer wij precies wilden hebben, zijn we research gaan doen en hebben we meteen gekeken wat ook goed past met onze meubels. Wij hebben namelijk best lichtgekleurde meubels gekocht, vooral wit. Daarbij zou een mooie donkere vloer bij kunnen passen of juist een beetje tussenin. Maar we wisten dat niet zeker dus we hebben veel showrooms gezien om te kijken voor inspiratie. De meest inspirerende showroom was toch die van Bax Houthandel. Ze hadden een mooie opzet gemaakt met allerlei meubels en de vloeren lagen er ook schitterend bij. Bovendien waren we helemaal verliefd geworden op een vloer die daar in de showroom lag. We hebben meteen een medewerker erbij gehaald en meer details gevraagd over die specifieke vloer.

Bax Houthandel heeft ons goed geholpen

We kregen meteen de vloer te zien. Het was een eiken laminaatvloer met een handig kliksysteem waarmee het leggen van de vloer een stuk makkelijk zou maken. Dit vonden we allemaal al super handig en we vroegen meteen of ze ook iets aanbieden dat ze deze vloeren voor ons de in konden leggen. Dat was geen probleem en we hebben alles netjes afgerond. Nu zijn we een paar maanden verder en we zijn super blij met de keuze van de vloer en de hulp van Bax Houthandel. Zonder hen was het nooit zo mooi geweest.

Contact

Heeft u ook een vloer nodig en zoekt u een specialist hierin? Bekijk dan de website van Bax Houthandel voor meer informatie over alle producten die zij verkopen en produceren en wat zij nog meer qua diensten kunnen betekenen.

Energietransitie

Energietransitie & ruimtelijke ordening kunnen niet zonder elkaar

Wat houdt energietransitie in?
Werk je bij de overheid en ben je actief op het gebied van ruimtelijke ordening en gebiedsontwikkeling, dan krijg je ongetwijfeld met het fenomeen energietransitie te maken. De kern hiervan is dat we de menselijke ecologische voetafdruk moeten verkleinen door te kiezen voor duurzame, CO-neutrale en milieuvriendelijke bouwprojecten en bouwmethoden. Wat zijn de belangrijkste mogelijkheden om bij gebiedsontwikkeling rekening te houden met de noodzakelijke energietransitie?


Energietransitie en ruimtelijke ordening kunnen niet zonder elkaar

Uiteraard heb je als professional bij gebiedsindeling, bouw en ruimtelijke ordening te maken met de wet ruimtelijke ordening, het gemeentelijke bestemmingsplan en, vanaf 2021, met de nieuwe omgevingswet. Energietransitie en ruimtelijke ordening kunnen vice versa niet zonder elkaar. Want waar moeten windmolenparken, zonnepaneelparken en extra elektriciteitscentrale – die nodig zijn voor de toename van elektrisch vervoer en het groeiende gebruik van elektrische apparaten – gevestigd worden? Welke belangen wegen zwaarder: die van boeren, burgers, bedrijven of de natuur? Met dit soort vraagstukken krijgen steeds meer stedelijke professionals, overheidsmedewerkers en bedrijven te maken. Want de energietransitie die zich nu al voltrekt en alleen maar in omvang toeneemt, gaat aan niemand en niets voorbij.


Toch gaat het lukken!

Bovenstaande boodschap werd in een lezing in 2017 beklemtoond door Dirk Sijmons, een ervaren landschapsarchitect, professor Landscape Architecture aan de Universiteit van Wageningen en medeschrijver van het Nationaal perspectief Energie en Ruimte. Sijmons ziet een rol weggelegd voor overheden, die de voorwaarden kunnen scheppen om voldoende energieparken bij te bouwen. Sijmons voert zelf een pleidooi voor enkele grote nationale energiegebieden, waar windmolens en zonnepanelen (zonne-akkers) geconcentreerd moeten worden. Als overheden de ruimte scheppen voor dit soort initiatieven, is er volgens Sijmons een gerede kans dat Nederland in 2050 een energieneutraal land kan worden.


Restwarmte uit de industrie kan benut worden

Een belangrijk aandachtspunt bij de energietransitie in relatie tot de ruimtelijke ordening, is volgens Sijmons ook het grootschalig gaan hergebruiken van restwarmte uit de industrie. Overheden zouden hierin een rol kunnen spelen door het bedrijfsleven te verbieden om restwater te lozen. Dan worden fabrieken en bedrijven namelijk gedwongen om op zoek te gaan naar alternatief gebruik van hun koelwater. Dit levert uiteindelijk niet voor de industrie en het bedrijfsleven zelf winst op, maar zeker ook voor de samenleving als geheel.

Cruiseship Aurora guides you through the beautiful Holland

Cruiseship Aurora, a stunning clean ship with lots of space to enjoy your holiday to the fullest. https://cruiseshipaurora.nl/ provides you with more information. Our people can’t wait to meet you and guide you through The Netherlands. We will take you to some beautiful places where there will be enough free time for you. Having a holiday of a lifetime is something we want you to have. You will never forget the amazing moments of the river cruise. When you choose to take the ultimate trip across the Dutch rivers you’ll see the best places our country has to offer, taste the best foods you can think of, and take part in modern festivals. They say that travel is the only thing you can buy that makes you richer, and yes, it’s a little bit of a cliché. But we promise you that you won’t regret stepping on board of our beautiful ship. Let us know what you would like to do on a river cruise in The Netherlands together with Cruiseship Aurora.

Cruiseship Aurora for you

Cruiseship Aurora is going to show you all the beauty The Netherlands has to offer. We ware determined to make your stay on our ship the best time you have ever had. And we know you’ll also enjoy your stay in the land is well. The Netherlands has so many things to offer, we are having a hard time make a schedule for just a week… If there’s one thing we take pride in regarding the river cruise in Holland, it’s quality. From the luxurious stay to the picturesque scenery, quality is the number one thing we strive for regarding our cruises. We can’t to show you what our quality is all about. Cruiseship Aurora is so much more than just an ordinary boat.

Cruiseship Aurora has the experience

Join the experienced crew of Cruiseship Aurora on board.

https://cruiseshipaurora.nl/

De nieuwste collectie dames badkleding!

Iedere vrouw moet zich comfortabel en zelfverzekerd voelen in haar badkleding. Voor de een is dat makkelijker dan voor de ander. Wanneer je lekker in je fel zit, straal je dit ook uit. Mooie badkleding kan je hierbij helpen. Een flatterende bikini ondersteund je lichaam en laat je rondingen mooi uitkomen. Ga je liever iets meer bedekt naar het strand? Kies dan voor een mooi aansluitend badpak in een universele kleur. Bij TC WOW vind je een gloednieuwe zomer collectie die geschikt is voor alle vrouwen. De hoge kwaliteit badkleding van TC WOW zie je terug in diverse pasvormen, prints en maten. Zo zit er voor iedere vrouw altijd wel een geschikt item tussen. We gaan in dit artikel verder in op de laatste collectie badkleding voor dames. Dus, ben je nieuwsgierig? Lees dan snel verder en ontdek de nieuwste collectie dames badkleding van TC WOW!  

Dames bikini’s

Het leukste aan een bikini is dat je eindeloze combinaties kunt maken met de topjes en broekjes. Kies bijvoorbeeld voor een TC WOW bikini top met een vrolijke print, en combineer deze met een broekje in een universele kleur of andersom. Je kunt er ook voor kiezen om twee universele kleuren met elkaar te combineren. Denk bijvoorbeeld aan zwart en olijfgroen, of rood met zwart. Zoals we net al zeiden: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Kies voor een (corrigerend) badpak

Voel je je niet comfortabel in een bikini en kies je daarom liever voor iets meer stof? Dan is een badpak waarschijnlijk meer naar je zin. Ook hierbij heb je keuze uit tal van vrolijke kleuren, prints en designs. Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor een corrigerend badpak. Wanneer je je buik graag wilt verdoezelen is dit de perfecte oplossing. Zo kun je je 100% zelfverzekerd, comfortabel en mooi voelen in je badkleding.

 

Waarom kiezen voor afdrukken van een HP PageWide printer?

Er zijn vele redenen te bedenken waarom het specifieke formaat van een HP PageWide printer zo goed werkt voor het drukken, maar het draait natuurlijk vooral om de mogelijkheden van een groot formaat drukwerk. Wanneer je als bedrijf de mogelijkheid hebt om op groot formaat te kunnen printen, op een net zo veelzijdige manier als printen op een klein formaat, kan je bedrijf pas echt profiteren van de resultaten.

Met een HP PageWide printer van Repromat open je deuren die met een reguliere printer gesloten zouden blijven. Je krijgt de mogelijkheid om grote posters en banners te maken die echt de aandacht trekken van een groot publiek, vooral als ze zijn gemaakt in verschillende vormen of ongebruikelijke kleuren waardoor ze opvallen. Voor veel bedrijven of degenen die gewoon meer aandacht willen creëren, kan dit type formaat een grote toegevoegde waarde hebben.

Uitgebreid assortiment

Bij Repromat heeft u dankzij hun ruime assortiment heel wat keus als het gaat om de aanschaf van een grootformaat printer. Met zo’n printer profiteert u van de grootformaat posters, banners en meer voor uw kleurendruk behoeften. U kunt zelfs samenwerken met grafische ontwerp professionals om precies te krijgen wat u wilt, zodat het de juiste impact heeft op uw publiek. In de grafische industrie is “groot formaat” eigenlijk een relatieve term, omdat de maximale printformaten van printer tot printer verschillen. Maar in het algemeen verwijst groot formaat naar de volgende categorieën drukwerk:

 • Raam- en muurposters

 • Kaarten, schema’s en grafieken

 • Aankondigingen van evenementen

 • Grote wandkalenders

 • Winkeldisplays

 • Promotionele bewegwijzering

 • Groeitabellen voor kinderen

 • Belangrijke mededelingen voor werknemers, studenten of andere groepen

Horizontale of verticale banners?

Zoals u kunt zien, heeft grootformaat printen vele toepassingen. Het kan worden gebruikt om de aandacht van ver te trekken, om snel een referentie te geven, of om een grote visual te bieden voor gebruik in een klaslokaal of andere educatieve omgeving. Ook gebruiken de meeste bedrijven grootformaat drukwerk voor promotionele doeleinden.

Grootformaat printen is meestal ontworpen als een vlakke wandophanging, maar het kan ook worden gemaakt om te vouwen of in sommige gevallen om vrijstaand te worden gemaakt. Wat uw behoefte aan grootformaat printen ook is, neem contact op met de professionals van Repromat, om uw wensen te bespreken.

Bed and Breakfast Schiedam

Als men een bed and breakfast in Schiedam wil om daar makkelijk te overnachten kan dat bij ons. Zo bieden we bed and breakfast Schiedam aan voor ieder die graag dicht in het centrum van de stad wil zijn. Verder kunt u uitgebreid gebruikmaken van de handige functionaliteiten die in onze hotelboot ingebouwd zijn.

Zo krijgt u bij ons niet alleen bed & breakfast, maar u krijgt tevens de mogelijkheid om van onze muziekinstallatie, airco en centrale verwarming gebruik te maken. U hebt dus ten alle tijden veel comfort bij ons. Verder is ons hotelschip vlakbij een watertaxi die u kan ophalen om u naar de stad te voeren. Wilt u dus bed and breakfast bij een hotel in Schiedam dan kunt u bij ons terecht.

Hotelboot op het water

We zijn een hotelboot op het water die bed and breakfast in Schiedam aanbiedt. Daarbij kunt u verder nog genieten van het mooie interieur dat in een speciale stijl is aangekleed. Zo is alles in een antieke stijl en is alles op elkaar afgestemd. Elk detail is overdacht en geeft de harmonie weer in de slaapkamers. Verder zijn de meubels in ons bed & breakfast hotel te Schiedam ook in dezelfde passende stijl. Daarbij komen nog eens de schilderijen die overal hangen en de sfeer helemaal afmaken. Verder kunt u in de badkamer gebruikmaken van twee wasbakken en is de douche voorzien van een grote douchekop. Daarbij komt nog eens de gratis wifi, de verwarming en de king size bedden die men bovenop de bed and breakfast krijgt op ons hotelschip.

Midden in de stad

Men kan midden in de stad een bij ons bed and breakfast hotel in regio Schiedam komen door een kwartiertje te lopen. Ook kan men via een watertaxi naar de binnenstad gaan. Wat men ook wil men ligt bij onze hotelboot midden in de stad Schiedam voor bed & breakfast.

https://aurorahotelship.nl/

Kartonnen dozen

Bent u op zoek naar kartonnen dozen die u in één grote bestelling allemaal kunt kopen? bij de Dozenhal is dit mogelijk! U hoeft enkel in onze voorraad te zoeken of we het formaat al hebben waar u naar op zoek bent. Op onze website zit een zoekmachine waarin u alle dimensies in kunt vullen die u wenst, vervolgens gaat de machine op zoek in ons assortiment. U krijgt meteen dozen te zien die niet precies voldoen aan uw zoekopdracht, maar wel genoeg in de buurt komen. Zit uw gewenste doos er toch niet tussen? Dan maken wij graag uw dozen op maat voor u! De kosten hiervoor kunt u gewoon online berekenen.

Kies kartonnen dozen van de Dozenhal

Als het gaat om kartonnen dozen, kunt u het beste de dozen van de Dozenhal kiezen! Waarom? Daar zijn een aantal redenen voor. Ten eerste kunt u vandaag bij ons bestellen, en morgen alles al in huis hebben. Ten tweede is ons assortiment zo groot, dat een snelle levering goed mogelijk is 2500 verschillende formaten liggen allemaal op voorraad, klaar om door u besteld te worden. Dat zijn meer dan 10 000 pallets aan zowel nieuwe als oude dozen! Oude dozen? Jazeker, die verkopen we met oog op zuinigheid. Zuinigheid op het milieu, en zuinigheid op de portemonnee van onze klanten. Oude dozen zijn namelijk vaak goed bruikbaar voor een tweede keer, en het is zonde om ze meteen weg te gooien. In plaats daarvan zijn ze bij ons te koop voor een aanzienlijk lagere prijs.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het hele bestelproces? Het begin weet u al, dat bestaat uit zoeken in ons assortiment of we het gewenste formaat al hebben, om vervolgens door te gaan met bestellen. U ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat, waar u mee akkoord kunt gaan. Vervolgens worden de dozen zo op locatie geleverd door ons eigen transport. Wij besteden dat niet uit aan een derde partij, omdat we geloven dat we onze klanten zo betere service kunnen geven door het allemaal zelf in handen te houden. Onze chauffeurs zorgen voor dozen in goede staat.

Het belang van een Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering dekt het verlies of beschadigd raken van de inboedel. Onder inboedel vallen alle roerende zaken die tot de particuliere huishouding behoren. Het betreft de huishouding van de verzekeringnemer en iedereen die duurzaam met hem samenwoont. Er zijn verschillende soorten inboedelverzekeringen. De belangrijkste zijn:
* uitgebreid
* extra uitgebreid
* meest uitgebreid (ook wel genoemd “all-risk”)

Wat zijn inboedelverzekeringen?

De meest uitgebreide inboedelverzekering biedt dekking tegen elk van buitenkomend onheil. Ieder plotseling en onvoorzien onheil is daarmee in principe gedekt. De polis kent echter veel uitzonderingen. Bijvoorbeeld schade veroorzaakt door huisdieren is vaak uitgesloten. Hieronder kun je een 3-tal verschillende aanbieders van inboedelverzekeringen bekijken. Eventueel kun je online zelf eenvoudig zo’n verzekering voor je inboedel afsluiten.

Verzekeraars

 • FBTO Inboedelverzekering: De kans is gelukkig klein, maar stel dat het u een keer overkomt: inbraak, wateroverlast of brand bij u thuis. Met de FBTO Inboedelverzekering zorgt u ervoor dat uw bezittingen prima zijn verzekerd. Bovendien zijn bij deze verzekering veel extra’s standaard inbegrepen. Behalve uw inboedel zijn onder andere ook de opruimings- en saneringskosten en kosten voor vervoer en opslag van bezittingen gedekt.
 • OHRA Inboedelverzekering: De OHRA Inboedelverzekering dekt schade aan, en diefstal van uw bezittingen. Wanneer bij een brand uw inboedel verloren gaat, krijgt u vrijwel altijd de nieuwwaarde uitgekeerd. Zo kunt u snel een hele nieuwe inrichting aanschaffen. In een aantal situaties gelden andere afspraken, bijvoorbeeld wanneer het gehuurde inboedel betreft of wanneer u uw huis heeft onderverhuurd.
 • zelf.nl Inboedelverzekering: Natuurlijk wilt u met een gerust gevoel kunnen wonen. Dus sluit u een goede Woonverzekering af. De Zelf.nl Woonverzekering heeft een complete en uitstekende dekking tegen een lage premie. De Zelf.nl Woonverzekering heeft een unieke lage premie. Dat bespaart u veel geld. Geld waarmee u iets veel leukers kan doen. Bereken uw premie en ontdek wat u bespaart. Sinds 2019 kun je terecht bij NowGo voor deze verzekeringen.
https://www.inboedelverzekeringregelen.nl/