Trouwdaginbrabant
Image default
Cadeau

Originele trouwbedankjes voor een bruiloft

Een van de dingen die bij het plannen van een bruiloft hoort, zijn de trouwbedankjes voor de gasten. Je wilt iets origineels, persoonlijks en het mag niet te duur zijn. Waarschijnlijk heb je ondertussen al uren lopen struinen op het internet, maar zie je door de bomen het bos niet meer. Precies om deze reden hebben we de leukste en meest originele trouwbedankjes voor de gasten op een rijtje gezet. Benieuwd? Lees dan vooral verder!

 

Waarom geven we relatiegeschenken op een bruiloft?

Het geven van gepersonaliseerde trouwbedankjes aan gasten is iets wat al jarenlang een gewoonte is.Maar waarom geven we deze eigenlijk? Heel simpel. Huwelijksbedankjes worden namelijk, zoals het woord al zegt, gebruikt om de bruiloftsgasten te bedanken voor hun komst. Daarnaast is het geven van huwelijksgeschenken ook een goed middel om de bruiloft persoonlijk te maken. Door de bedankjes te personaliseren, maak je het cadeautje uniek, persoonlijk en zorg je direct voor een blijvende herinnering aan de bruiloft, super leuk dus! Cadeau-ideeën voor bruiloftsgasten

De mogelijkheden op het gebied van trouwbedankjes zijn gigantisch. Daarom hebben we een aantal ideeën op een rijtje gezet:

 

Gepersonaliseerde geschenken

Het liefst geef je een persoonlijke touch aan de trouwbedankjes. Dit kan een cadeau zijn dat iets symboliseert over jullie relatie, past bij het thema van de bruiloft of een cadeau dat past bij het design van bijvoorbeeld het trouwkaartje. Voorbeelden van gepersonaliseerde huwelijksbedankjes zijn: kaartjes, labels, cadeaudoosjes, zaadzakjes of gepersonaliseerde tassen met kleinere geschenken. Bruikbare geschenken voor op de dag zelf Trouwbedankjes kunnen naast leuk, ook heel praktisch zijn. Denk bijvoorbeeld aan papieren zakdoekjes voor emotionele momenten, of lekkere snoepjes voor tijdens de ceremonie. Een trouwgeschenk hoeft dus niet altijd achteraf gegeven te worden, maar kun je ook heel goed op de dag zelf inzetten!

Plantjes als bedankjes

Hoe leuk is het om bruiloftsgasten een plantje, kweeksetje of zaadzakje cadeau te doen, in het kader van: watch our love grow?! Denk hierbij aan bijvoorbeeld een jute zakje met zaadjes, gepersonaliseerde zaadzakjes of een klein (vet)plantje. Wat ook ontzettend leuk is, is een Bedankkaartje van groeipapier. Deze kan volledig naar eigen wens gepersonaliseerd worden, super leuk en vooral heel origineel!  Wist je trouwens dat je ook trouwkaartjes kunt laten maken op groeipapier? Een super leuke, en vooral unieke manier om een huwelijk aan te kondigen.

 

Eetbare huwelijksbedankjes

In het kader van ‘liefde gaat door de maag’, is het natuurlijk ook heel erg leuk om een eetbaar bedankje aan je bruiloftsgasten te geven. Denk hierbij aan een kleine Tony’s Chocolonely reep met gepersonaliseerde wikkel, of snoepjes in een gepersonaliseerde verpakking. Wat ook leuk en uniek is zijn streekproducten. Door streekproducten zoals honing uit de streek cadeau te doen, geef je het cadeau gelijk een persoonlijke touch. Een super leuk, maar vooral lekker cadeau!

Hoe presenteer je de huwelijksbedankjes?

Je hebt een leuk idee voor een bedankje, maar hebt geen idee hoe je deze leuk kunt presenteren. Door het inpakken van je cadeautjes kom je al een heel eind. Denk bijvoorbeeld aan een leuk gepersonaliseerd cadeaudoosje, een jute zakje met label of leuke cadeauzakjes met venster. Zet de bedankjes op een centrale plek bij elkaar, zodat ze goed opvallen. Super leuk en persoonlijk!

Ben je nog op zoek naar een webshop voor trouwbedankjes? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Greengiving in Barneveld. Hier vind je een ruim assortiment bedankjes die je kunt personaliseren voor jouw bruiloft.