Trouwdaginbrabant
Image default
Regional / Europe

Opbergkast industrieel kopen

Graag een opbergkast met industrieel ontwerp kopen? Bij ons is hetmogelijk om een opbergkast industrieel voor verschillende interieurs binnen dezelfde stijl te halen. Zo zijn er variaties van materiaal en vorm mogelijk terwijl ze allemaal een vintage of retro look hebben. Onze industriële meubels zijn in verscheidene maten te verkrijgen en dienen voor diverse functies. Zo zijn er opbergkasten die toepasselijk zijn om het servies te houden. Daar zijn bijvoorbeeld de vitrinekasten erg handig voor. Maar men kan ook schrijfwaar, boeken en mappen in een dressoir opslaan. En verder zijn er combinatie mogelijkheden zoals een industriële locker kast waarbij er twee lockers en een middensegment met leggers te vinden is.

Deze robuuste meubels zijn allemaal te combineren met andere meubelstukken uit ons assortiment zoals de lampen en salontafels. Een woning kan ingericht worden met dergelijke stijlvolle producten. Als men dus iets specifieks zoekt om een interieur meer uitstraling te geven kan men bij ons terecht om een opbergkast met industrieel uiterlijk te kopen.

Industriële opbergkasten en meubels

Een opbergkast met industrieel design is mooi in een moderne setting. Er zijn tal van robuuste meubels die hierbij passen en hebben materialen zoals hout en ijzer erin verwerkt. De lampen daarentegen zijn veelal van koper gemaakt, omdat deze vervaardigd zijn van afgedankte CV-ketels. De meeste materialen zijn ruw of verweerd. Zo kan steigerhout of gecorrodeerd staal voor unieke kleuren en patronen zorgen. Zodoende krijgen industriële opbergkasten hun authentieke uitstraling. Met meubels die in dezelfde stijl zijn gemaakt passen hierdoor allemaal bij elkaar. In onze webshop zijn veel van dergelijke kasten en meubelstukken te vinden. Wil men dus een opbergkast industrieel kopen dan kan men hier terecht.

Meteen een bestelling doen

Als men een opbergkast dat er industrieel uitziet wil kopen kan men daarvoor een bestelling in onze webwinkel doen. Door gebruik te maken van onze service wordt het erg gemakkelijk om in een zeer korte tijd het bestelde product in huis te halen. Wil men dus zo’n robuuste opbergkast die industrieel oogt naar de eigen woning halen dan kan men daarvoor een bestelling doen.

https://www.cedgemeubel.nl/

Gerelateerde artikelen

Polderscooter

De vele toepassingen van printers

Maak gruis van steen en beton met de betonboor