De populaire tassen van Kipling

De eerste Kiplings waren eind jaren tachtig verkrijgbaar. Het was een rugzak met een aapje eraan. Ze werden gemaakt om functioneel en leuk te zijn, maar kwaliteit was en is nog steeds belangrijk.

Kipling handtassen zijn te koop in veel van de betere warenhuizen. Het originele rugzakontwerp wordt nog steeds gebruikt en het schattige aapje zit er altijd aan vast. Ze zijn er in verschillende kleuren. Roze, groen en zwart zijn allemaal populair. U kunt de riemen verstellen zodat ze comfortabel zitten.

Ze zijn ook on-line verkrijgbaar en het vinden van de perfecte maat en kleur kan gemakkelijk te doen zijn met de brede selectie die ze te bieden hebben. De meeste van de rugzakken zijn minder dan zeventig pond en dus is het nog steeds een redelijke investering voor de meeste mensen. Ze zijn populair over de hele wereld en worden gebruikt voor reizen, maar ook voor dagelijks gebruik. Ze zien er schattig uit met een voorjaarsjasje bij het winkelen in het winkelcentrum.

De aapjes zijn aan de buitenkant van de Kipling bevestigd. Je kunt er zeker van zijn dat je een echte Kipling hebt als er een harig diertje op zit dat dezelfde kleur heeft. De aapjes zijn meestal ongeveer drie centimeter groot. Je kunt ze op de tas laten zitten, zoals de meeste mensen doen, of je kunt ze eraf halen en ze bewaren in je verzameling aapjes van alle Kiplings die je hebt. Deze kleine jongens zijn ook leuk voor de kleinkinderen om mee te spelen.

Kipling tassen ontlenen hun naam aan het boek en de film Jungle Book. Wat een betere manier om uit te leggen over de hele filosofie van de Kipling naam. Apen spelen een grote rol in het Jungleboek en omdat ze leuk en avontuurlijk zijn, helpt het om uit te leggen waar een Kipling-tas over gaat.

Matchende schoenen van Shoelia

Bent u op zoek naar super speciale, op maat gemaakte matchende schoenen? Bij Shoelia kan dat! Bij ons kunt u zelf uw schoenen ontwerpen, zodat u bijvoorbeeld samen met uw partner trouwschoenen heeft die bij elkaar passen. Het is ook mogelijk om met al uw collega’s schoenen aan te schaffen in de huisstijl van uw bedrijf, een grappigere reclame is er niet!

Matchende schoenen ontwerpen

Gaat u voor het ontwerpen van matchende schoenen voor uw bruiloft, dan is het handig om een afspraak te maken in onze winkel in Veenendaal. Wij kijken dan graag met u mee naar alle opties. Bij het ontwerpen van uw schoenen is het in eerste instantie belangrijk om te kijken naar het model. Wij hebben een breed aanbod heren- en damesschoenen en u kunt zelf bepalen wat er bij u past. Heeft u alles gekozen, zoals de kleur en het materiaal, dan gaan wij aan de slag en kunt u binnen 6 tot 8 weken uw schoenen komen ophalen! Bij ons weet u zeker dat alle schoenen handgemaakt worden. Ook in onze reguliere collectie is dat namelijk het geval. 

De collectie van Pepe Milan

Bij ons vindt u de grootste collectie schoenen van Pepe Milan in Nederland. Dit unieke merk maakt kleurrijke en bijzondere schoenen voor iedereen die niet standaard wil zijn. Liefde voor het vak en oog voor detail creëren de meest prachtige creaties. Deze creaties worden vervaardigd door het Spaanse familiebedrijf Pepe Milan, waar ondertussen de vierde generatie met dezelfde liefde, toewijding en vakmanschap de schoenen maakt. Pepe Milan gaat voor comfortabele schoenen waarbij plezier wordt opgeroepen! 

Over ons

Bij Shoelia vindt u kleurrijke, aparte en bijzondere schoenen. U kunt niet alleen terecht voor gewone schoenen, maar ook voor trouwschoenen, schoenen met bloemenprint of schoenen van kurk. Wij zijn een familiebedrijf met een passie voor bijzondere en kleurrijke schoenen. In de toekomst blijven wij doorgaan met het verkopen van kwalitatief hoogstaande schoenen met een glimlach. Uiteraard kunt u bij ons blijven genieten van onze persoonlijke service en kwaliteit. Kijk op onze website voor onze huidige collectie of kom eens langs in de winkel.