Mobiele cocktailbar huren

Mobiele cocktailbar huren

De mobiele cocktailbar huren beleefd een hype deze zomer. Met ons merk en gevelnaam van onze conceptstore bereiken wij veel mensen welke interesse hebben in de laatste ontwikkelingen op het gebied van onze specialisaties. 1 Van onze specialisaties zijn spirits, waaronder hippe dranken als de gin-tonic, rum, whisky en vodka vallen. Deze worden niet enkel puur gedronken, maar ook als high-balls en klassieke cocktails en winnen momenteel veel aan populairiteit. Waarbij de afgelopen jaren de mobiele gin-tonic bar veel gevraagd was, zien we langzaam een verschuiving naar de naar het mobiele cocktailbar huren. De gin-tonic blijft populair als aperitief en welkomstdrankje. Op dit moment zijn er in België 500 premium gins verkrijgbaar en zo´n 60 verschillende tonics. De combinaties zijn dan ook onbeperkt. Het grote voordeel van de mobiele gin-tonic bar is het grote bereik van het product gin-tonic. Een breed publiek is te bereiken met de vele toegankelijke smaken, afhankelijk van de keuze gin en tonic. Daarnaast is de gin-tonic relatief snel en heeft het daardoor een hoge capaciteit zodra deze ingezet wordt op een evenement. De high-balls worden mede daardoor ook populair. Het zijn cocktails met eenvoudige recepten tegenover (klassieke) cocktails. De high-balls zijn een gevolg van de hype en ontstane markt van de gin-tonic: de interesse in exclusieve spirits door de consument is vergroot. De high-balls kunnen ook in hoog tempo worden geproduceerd en geven in de hand van onze klanten een even mooie presentatie als een gin-tonic of cocktail. Echte cocktails zijn fantastisch, maar vergen veel voorbereiding en de capaciteit is vanwege de snelheid een stuk lager. Bij het een mobiele cocktailbar huren bespreken we daarom snel de mogelijkheid om gin-tonics of high-balls in te zetten.

 

Wat zijn nu eigenlijk high-balls? Met onze concepten willen wij afwijken van het aanbod van klassieke cocktailbars. We willen veel sfeer toevoegen door middel van een warme en moderne uitstraling. Door middel van een hippe foodtruck, een steigerhouten bar, een bar met hout en koper, noem maar op. Design is een belangrijk aspect in het geheel. Maar we vermijden het design zoals u vindt bij de meeste andere websites online waar u een mobiele gin-tonic of cocktailbar kunt huren. Geen strak, wit en stijlloos design van een saaie bar met led-licht. Voor ons is het verhaal belangrijk, ook het verhaal aan de achterkant van de bar. We schenken enkel de meeste kwaliteitsvolle dranken en onderscheiden ons hiermee. High-balls, aged classics, sigaren, etcetera. We benoemen de negroni’s, manhattans en boulevardiers. We willen continue aan onze gasten een vernieuwend, innoverend concept aanbieden in het Belgische hospitality-landschap. De sfeer moet warm en open zijn met een uitnodigende plek aan de bar. Soms zetten wij ook de sigarenbar in, waarbij klanten een sigaar uit een humidor kunnen selecteren. Lekker om van te genieten in de zon of in de rookkamer.

 

Het personeel waar wij mee samenwerken zijn geselecteerd op de volgende eigenschappen: vriendelijkheid, professionele uitstraling en mixology diploma en ervaring. Het diploma is vaak behaald via Syntra of via de Masterclass van Diageo, wereld’s grootste alcoholfabrikant. Continue zijn zij hip en chique gekleed en stipt qua planning. Voor ons zijn dit de belangrijkste redenen waarmee wij een continue hoog niveau aan kwaliteit kunnen aanbieden. Wij vinden tot slot mond-tot-mond reclame het belangrijkste voor onze business en ervaren elk evenement als een evenement van onszelf.

 

Onlangs hadden we cocktailconsultant Dieter ingehuurd om voor ons een aantal gin-tonic tastings te verzorgen in de provincie Antwerpen. Dieter is de vennoot van Ben, de Antwerpse ‘godfather’ van de cocktails. Ben is de mixologist die tientallen mixologists opleidde en bekend staat om zijn innovaties om het gebied van cocktails en creaties met fantastische smaken. Dieter was 1 van de eerste leerlingen van Ben. Dieter werkte voorheen in Josephine’s, Appelmans en The Glorious in Antwerpen. Samen hebben zij nu een cocktailbar met high-balls, cocktails, gin-tonics, exclusieve spirits en een aanbod sigaren van de allerbeste kwaliteit. Met heren als deze mixologists zetten we geregeld verschillende mobiele cocktailbars in, zij zijn in staat van elk evenement een groot feest te maken met veel beleving. Mixologists zijn bartenders welke gespecialiseerd zijn in het maken van cocktails. Dit kan zijn van eenvoudige cocktails tot zeer uitgebreide cocktails welke bewaard worden voor ze geserveerd worden. De cocktails rijpen dan eerst een 6 tal weken alvorens ze gebotteld worden op de fles. Dit zorgt voor een unieke smaakervaring zoals u zult begrijpen. Uiteraard worden cocktails als deze enkel met een groot feest heel chique en hip gepresenteerd aan de gasten. Magie en show is een belangrijk onderdeel van de mobiele bars welke wij met de mixologist inzetten.

 

Indien u wenst kunt u ons steeds contacteren via de telefoon en e-mail voor een offerte op maat. Om een mobiele cocktailbar te huren wordt altijd rekening gehouden met de situatie welke elke keer anders is. Hieronder kunt u een voorbeeldofferte vinden:

 

– High-balls concept:

 

o Mixologist met kennis van zaken die deze ook kan overbrengen aan de gasten

 

o Botanicals, presentatie bar, barmateriaal, etc.

 

o Menu consulting & creatie signature cocktails

 

o Plaatsing hout/koperen high ball bar

 

o American cups(disposable) voor de “serves” (glazen beschikbaar tegen kleine meerprijs)

 

Wij bieden een zeer strak barconcept welke u zonder zorgen kunt inzetten. Wij hebben ervaring met verjaardagsfeesten, open deur dagen, evenementen, trouwfeesten, etcetera. We waren de VIP host voor Tesla motors op de Autosalon 2016 in Brussel en in de DenimShop “The Movies” in Gent.

 

Op de website krijgt u indruk van onze passie. We geven u met de foto’s een indruk van de sfeervolle invulling van vele evenementen met de gin-tonic en ‘mobiele cocktailbar huren’.