Trouwdaginbrabant
Image default
Hobby en vrije tijd

Lasergamen in Eindhoven

In Eindhoven is een hoop te doen en te beleven. Het is een populaire bestemming voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest dankzij het gezellige centrum met natuurlijk het Stratumseind als kloppend hart van het Eindhovense nachtleven. Als mensen een dagje Eindhoven pakken is het vaak ook al duidelijk waar het die nacht heen gaat, alleen is er vaak nog geen goede optie voor overdag. In dit blog gaan we in op de voordelen van lasergamen in Eindhoven.

Midden in Eindhoven? Waarom niet?

Met een groep is het vaak om eerst daadwerkelijk iets te gaan doen voor je uit eten gaat en de kroegen in rolt. Zo heb je thuis toch nog een verhaal over dat je daadwerkelijk iets gedaan hebt. Het leuke aan Eindhoven is dat er daadwerkelijk veel plekken zijn waar je gewoon buiten kunt zijn tussen de bomen en struiken. Dat maakt Eindhoven een geschikte stad voor outdoor lasergamen. Denk bijvoorbeeld aan het stadswandelpark.

Lasergame huren is eenvoudig

Het hoeft ook helemaal niet moeilijk te zijn om aan laserguns te komen in Eindhoven. Veelal kun je gewoon een lasergameset in Eindhoven huren. Dat doe je door de set via PostNL bij een pakketpunt af te halen. In de box zitten dan niet alleen de laserguns, maar ook een retourlabel, waardoor je de volgende dag gewoon weer bij dezelfde plek de box kunt afgeven. Zo heb je heel weinig gedoe met het halen en brengen van je set.

Keuzevrijheid

Het leuke van een set huren is dat je alle vrijheid hebt om te kiezen op welke locatie je speelt. In principe kun je iedere plek kiezen waar je niemand tot last bent. Of je nou indoor of outdoor speelt. In een park of op een hei. Met de laserguns van lasergamesethuren.nl is het allemaal mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de tarieven en voorwaarden.

 

https://lasergamesethuren.nl/lasergame-eindhoven/