Trouwdaginbrabant
Image default
Geschenken

Een unieke trouwlocatie in Ermelo, centraal op de Veluwe!

Ga voor een onvergetelijk huwelijksfeest in Ermelo!

Is het hoge woord eruit en heeft u of uw partner ‘ja’ gezegd op het aanzoek om te gaan trouwen? Dan mogen we u hartelijk feliciteren, want de trouwdag is een van de mooiste dagen uit uw leven. Maar er moet nog wel veel geregeld worden, zoals een trouwlocatie, trouwkleding, ringen, een stijlvolle trouwauto, et cetera. Woont u op de Veluwe, kies dan voor een unieke trouwlocatie in Ermelo. Een unieke trouwlocatie in Ermelo boeken is bij voorbaat een garantie voor een onvergetelijk huwelijksfeest en de basis om een dag te beleven die u nooit meer zult vergeten.

Wat heeft onze unieke trouwlocatie in Ermelo zoal te bieden?

Bij onze trouwlocatie kunt u terecht voor een perfect georganiseerd huwelijksfeest met receptie n alles erop en eraan wat u zich maar wenst. Op een ruime locatie in een landelijke omgeving heeft u alle ruimte en faciliteiten voor een onvergetelijke dag met vrienden en familie. Er is in onze feestboerderij een bar, podium, binnen- en buitenterras aanwezig. Verder is er genoeg te spelen voor de kleinere kinderen, zodat ook zij zich prima kunnen vermaken. En wilt u na het huwelijksfeest met uw partner, of met een grote groep mensen, nog een nachtje blijven slapen op onze gezellige feestboerderij? Geen probleem!

Bekijk alle mogelijkheden

Kies ook voor een van de mooiste touwplekken op de Veluwe en boek nu uw onvergetelijke trouwlocatie in Ermelo. Op onze website vindt u veel meer informatie. Graag tot ziens in het mooie Ermelo!