Trouwdaginbrabant
Image default
Autos en Motoren

Een prachtige trouwauto huren voor uw bruiloft

Een prachtige trouwauto huren voor uw bruiloft

Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan zijn jullie misschien wel op zoek naar een prachtige trouwauto die jullie op een mooie manier kan afzetten op de ceremonie! Trouwautosverhuur.nl heeft meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van de meest unieke trouwauto’s door heel Nederland. In dit artikel vertellen we je graag wat meer over de mogelijkheden.

De mooiste dag van jullie leven

Als het goed is trouw je maar 1 keer in je leven. Het is een unieke en zeer persoonlijke gebeurtenis. Daarom is het van belang dat alles die dag tot in de puntjes verzorgd is. Je moet een hele hoop zaken vooraf regelen, zoals de ringen, de trouwlocatie, uitnodigingen, muziek, trouwkleding en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Vergeet hierbij dan niet om een mooie trouwauto te regelen. Je kunt natuurlijk in je dagelijkse auto naar de ceremonie komen, mar het is veel mooie om in een prachtige oldtimer of andere bijzonder bolide aan te komen.

Uniek aanbod trouwauto’s

Bij trouwautosverhuur.nl heb je de keuze uit een groot aantal unieke trouwauto’s. Wacht dacht je bijvoorbeeld van een perfect onderhouden Ford Mustang Cabrio uit 1967 of een Cadillac Deville uit 1959. Naast klassieke auto’s beschikt trouwautosverhuur.nl ook over een groot aantal sportieve trouwauto’s zoals de Ferrari 360 Modena Spider uit 2004 of een Dodge Charger SRT8 Superbee uit 2009. Van oldtimers, tot sportauto’s en van cabrio’s tot foodtrucks. Alles is mogelijk. Zijn jullie op zoek naar een bepaald type trouwauto? Neem dan contact op met trouwautosverhuur.nl!

Een goedkope trouwauto huren

Dat een trouwauto niet altijd super duur hoeft te zijn, bewijzen ze bij trouwautosverhuur.nl. Zo kun je al een hele gave Bentley MK VI huren voor slechts €170 voor 2 uur. Of kies voor een gave Volkswagen Kever Cabrio voor slechts €375 voor de hele dag. Zo is het huren van een trouwauto voor ieder budget een goede mogelijkheid.

https://www.trouwautosverhuur.nl/