Trouwdaginbrabant
Image default
Regional / Europe

De online registratie van uren

Het is niet de meest geliefde klus onder ondernemers, het doen van de salarisadministratie. Meestal zijn ondernemers hiervoor dan ook niet opgeleid en neemt het uitvoeren van deze taken veel tijd en moeite waardoor er dus ook minder tijd voor andere taken overblijft. De meeste grotere bedrijven lossen dit natuurlijk eenvoudig op door een afdeling in te richten die de taken rondom de salarisadministratie op zich neemt, maar dat is natuurlijk een luxe die niet iedereen zich kan veroorloven. Gelukkig is het ook voor de kleinere ondernemer heel goed mogelijk om zichzelf te verlossen van deze taken en te zorgen dat het ook echt goed en correct te doen. Je hoeft hiervoor niet eens een bureau vrij te ruimen op je kantoor, want je kunt gewoon in zee gaan met een externe partij. En zij kunnen bovendien ook nog andere taken van je overnemen, zoals een bereken salaris.

Ontzettend handig bij het inhuren van een loonservice, is de online urenregistratie. Hiermee kunnen je werknemers heel eenvoudig zelf hun uren invoeren en hoef jij deze alleen nog maar te accorderen wanneer ze binnenkomen. Dan krijgen je werknemers dus ook op tijdige en correcte wijze hun geld gestort.

Het lijkt misschien een te prijzige aangelegenheid om de salarisadministratie over te dragen aan een externe partij. Je moet je echter ook bedenken dat het ook prijzig is om zelf aan te blijven klooien. Je werknemers zullen het niet kunnen waarderen als zij hun geld steeds zo laat krijgen en voor jou is dat natuurlijk ook niet echt heel geruststellend. Het jaagt jou op extra werk waarmee je waarschijnlijk toch wel moeite hebt. Wanneer je dergelijke taken rondom de salarisadministratie gewoon handig kunt uitbesteden hoeft niemand zich meer druk te maken en zal het uiteindelijk zelfs geld besparen omdat je toch meer tijd zult overhouden. 

http://www.cbbs.nl