Trouwdaginbrabant
Image default
Regional / Europe

Bed and Breakfast Schiedam

Als men een bed and breakfast in Schiedam wil om daar makkelijk te overnachten kan dat bij ons. Zo bieden we bed and breakfast Schiedam aan voor ieder die graag dicht in het centrum van de stad wil zijn. Verder kunt u uitgebreid gebruikmaken van de handige functionaliteiten die in onze hotelboot ingebouwd zijn.

Zo krijgt u bij ons niet alleen bed & breakfast, maar u krijgt tevens de mogelijkheid om van onze muziekinstallatie, airco en centrale verwarming gebruik te maken. U hebt dus ten alle tijden veel comfort bij ons. Verder is ons hotelschip vlakbij een watertaxi die u kan ophalen om u naar de stad te voeren. Wilt u dus bed and breakfast bij een hotel in Schiedam dan kunt u bij ons terecht.

Hotelboot op het water

We zijn een hotelboot op het water die bed and breakfast in Schiedam aanbiedt. Daarbij kunt u verder nog genieten van het mooie interieur dat in een speciale stijl is aangekleed. Zo is alles in een antieke stijl en is alles op elkaar afgestemd. Elk detail is overdacht en geeft de harmonie weer in de slaapkamers. Verder zijn de meubels in ons bed & breakfast hotel te Schiedam ook in dezelfde passende stijl. Daarbij komen nog eens de schilderijen die overal hangen en de sfeer helemaal afmaken. Verder kunt u in de badkamer gebruikmaken van twee wasbakken en is de douche voorzien van een grote douchekop. Daarbij komt nog eens de gratis wifi, de verwarming en de king size bedden die men bovenop de bed and breakfast krijgt op ons hotelschip.

Midden in de stad

Men kan midden in de stad een bij ons bed and breakfast hotel in regio Schiedam komen door een kwartiertje te lopen. Ook kan men via een watertaxi naar de binnenstad gaan. Wat men ook wil men ligt bij onze hotelboot midden in de stad Schiedam voor bed & breakfast.

https://aurorahotelship.nl/

Gerelateerde artikelen

Het belang van een Inboedelverzekering

Kartonnen dozen

4K Camerasystemen – een nieuwe dimensie