Allround Monteur

Wat ga je doen?

Ben jij een echte allrounder en kun je elektrische en mechanische bewerkingen uitvoeren? Lees het dan snel!

Voor dit bedrijf ga je machines in binnen- en buitenland debuggen en repareren of klantspecifieke modificaties uitvoeren. Kortom, geen dag is hetzelfde!

Meestal begin je met technische tekeningen. Op het gebied van mechanische, elektrische, hydraulische en / of metaaltechniek kunt u van hieruit diverse machines bouwen of fabriceren. Je werkt vaak zelfstandig, maar ook in teamverband!

Wat wordt jou geboden?

  • * Werk voor een innovatief internationaal bedrijf
  • * Op basis van salaris CAO Klein Metaal

Wat wordt er van jou verwacht?

  • * MBO 3 technische opleiding
  • * Kennis en ervaring in werktuigbouwkunde en elektrotechniek

Waar ga je werken?

In de fabriek van een machinefabrikant die gespecialiseerd is in het combineren van verschillende technologieën.

Het bedrijf houdt zich bezig met verschillende disciplines; staalconstructie, verspaning, montage, waterbouw en elektrotechniek.

Dit is een flexibele organisatie en het communicatiekanaal tussen de ontwerpafdeling, de managementafdeling en de productieafdeling is erg kort, zodat er volledig kan worden ingespeeld op de behoeften van de klant. Duurzame ontwikkeling is erg belangrijk!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-op-de-bouw.html

Monteur Installatietechniek, installatie monteur in de omgeving Houten, Eindhoven, Kerkrade

Wilt u uw kennis en ervaring gebruiken en uitbreiden in diverse technische installatieprojecten? Wil jij je aansluiten bij een jong en enthousiast team van professionals op het gebied van water en lucht? Dan zoeken wij jou

WeL Inspection inspecteert het water-, lucht- en binnenklimaat in het gebouw en geeft adviezen. Vanuit onze vestigingen in Kerkrade (functionele afdeling) en Houten rijden onze medewerkers dagelijks door het land om projecten uit te voeren en klanten te adviseren over water- en luchtkwaliteit.

Wij zijn op zoek naar installatietechnici die zelfstandig en in teams kunnen werken om diverse uitdagende projecten te realiseren.

Wat ga je doen?

U dient technisch onderhoud uit te voeren aan de (warmwater) installatie. U voert bij op basis van het door u ontwikkelde legionellabeheersplan. Je bent verantwoordelijk voor de technische voorbereiding van de uit te voeren werkzaamheden.

Wie ben jij?

Je hebt relevante ervaring in gelijkaardige technische functies. Je hebt een installatietechnische training gevolgd. Je begrijpt de wet-, regelgeving en ontwikkelingen op dit gebied. Je bent klantgericht en servicegericht; je denkt actief mee met klanten. Je bent serieus, oplossingsgericht en flexibel. Je hebt een B en VCA-Basisrijbewijs.

https://www.vindazo.nl/keywords/gebouwen.html