4K Camerasystemen – een nieuwe dimensie

4K camerasystemen zijn enorm in opkomst voor de beveiliging van bedrijfspanden en huizen. 4K is de beste beeldkwaliteit die momenteel beschikbaar is en u kunt met deze camerasystemen dus op de best mogelijke manier uw pand in het oog houden. De 4K opnames door deze camerasystemen van een topmerk als Dahua komen met veel voordelen. Deze worden in dit artikel naar voren gebracht, maar er wordt ook aangestipt wat de nadelen van een dergelijk camerabeveiligingssysteem zijn.

Wat is 4K?

4K wordt ook wel UHD (Ultra HD) genoemd en is een resolutie die vier keer hoger is dan Full HD. Met 3.840 bij 2.160 pixels ten opzichte van 1.920 bij 1.080 pixels kunt u veel meer details op een monitor of televisie weergeven. Dit betekent dat alles haarfijn in beeld gebracht kan worden. Met een opname van een (potentiële) inbreker is dit dus erg nuttig. 4K camerasystemen van Dahua kunnen dus beeldkwaliteit vastleggen die zo groot zijn als het beeldmateriaal dat u in de bioscoop ziet.

Waarom 4K camerasystemen?

Er zijn erg veel voordelen van 4K resolutie. De voordelen van de 4K camerasystemen zijn hieronder opgesomd:

  • Top kwaliteit beeld waardoor u alles kan zien.

  • Een groter beeld en bredere hoeken om zo een groter deel van uw pand of erfgoed vast te leggen met één beeld.

  • Het behoud van kwaliteit, ook bij zoomen.

  • Toekomstbestendig camerasysteem en beeldmateriaal.

De voordelen van een Dahua 4K camerasysteem stapelen zicht dus op.

Waarom toch geen 4K camera?

Ondanks de voordelen, zijn er met een camerasysteem van 4K toch nog wat verbeterpunten te ontdekken op dit moment. De kosten zijn op dit moment namelijk redelijk hoog. Deze 4K beveiligingscamera’s behoeven tevens enorm veel opslagruimte, wat momenteel ook erg veel extra kost. Heeft u interesse in een 4K camerasysteem van Dahua, of wilt u ook andere camerasystemen met andere voordelen bekijken? Ga direct naar Arend Beveiliging!

 

 

 

https://arendbeveiliging.nl/